en snabblunch

E hemma på en blixtvisit å käkar lite. Har även hunnit möta niklas så våra vovvar kunde leka lite.  Ikväll blir det båtbygge å ev Sivans.
I morse var min älskade uppe och körde Mackan kl 5 och sen gikk han upp med mej igen vid 8 till Campushälsan så jag kunde få pencilin mot min UVI. Och detta var enda dagen denna veckan som han egentligen kunde få sova ut.
JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!!!

Ska ta det kanske lugnt ikväll å satsa på imårrn istället. Då d blir fest me lite gamla bekanta här.


Tjong Pang

Kick-off

Nu har det dragit igång! Vi fick 1000 liter information igår, innan det var dax för lekar på ängen. Liiiiite stelt i början men våra kära lagledare hade med sej vuxensaft och då blev det bättre. Efter det sprang jag hem å kissade lille Bing (Som får lida lite den här veckan) sen vart d förfest hos Simon (en lagldedare) och därefter stallarna där vi åxå lekte och dansade.
Jag hade tänkt mej till systemet idag men jag oooorkar inte, det får bli imorgon när jag hämtar ääääälskling på stationen. Vi har skola idag med vid 13 så då ska jag möta upp med Angéla e av mina nyfunna vänner. Sen får jag inte glömma å ringa Isabelle så vi kan ses ikväll när hon sjungit klart på festivalen.
Jag är lite borta i hjärnan och lägenheten er ut som skit.

Veckans änglar går till Mackan och Sofia och en liten hundängel till Rowdy. Som tar hand om min lilla Bingeling så han får ha lite roligt åxå. Tack Tack Tack! 

Hej hå, hej hå jag till campus gå!

Om 3 timmar tar jag mitt första pick å pack och drar till Växjö för gott. Hoppas jag!
Det är inspark hela den här veckan. Med start imorgon och jag planerar att vara i allra högsta grad närvarande om mitt urinrör inte lägger sej i och om min förkylning håller sej på en hanterbar nivå.
Litet M kommer ju inte vara där nere och ta emot mej och guida mej genom den här veckan. Men det är väl bara att vänja sej vid.
Jag ska försöka få ihop datorn me sladdar å grejer ikväll så får vi se om den e up and running senare.

love Maria