mot seger!

Mycke morfar just nu, Imorrn går kalaset av stapeln och eftersom morfar alltid har gått in med 100% så går hela familjen in med 120% för att allt ska vara top notch!
Jag har knåpat ihop en låt till honom som vi ska framföra. Jag hade lite problem med sista versen i refrängen men min käre bror klarade biffen och saken är klar. Nu ska ja bara renskriva den på datorn å kopiera den till närmaste släkten så alla kan sjunga in sig till imorrn. Mellan att jag packar för hemresan till Växjö, hämtar stolar å bord me morfar, kör till tippen, städar å byter säng i gästrummet. Jag finns även ajour för Mi om hon behöver bli av me knattarna nån timme idag.
Jag bråkar fortfarande me förkylningen som hånar mig i ansiktet å fort ja får upp tempot lite. Men jag kämpar emot. Nu MMMAAAATTT!!!

Btw, mormor har inte klagat en enda gång idag. Hon förstår väl att domedagen är nära och det är bara att göra sig beredd i det tysta.


ciao darling ciao

gud hör bön

Igår passade jag å Sofia dom bästa barnen när deras föräldrar ville åka å kolla på lite hårdrock. Eftersom jag inte har varit mitt vanliga sprudlande jag d senaste dagarna( går på en kur av ipren, maxintag av bafusin, 7 chinagard(stavas?) kiwi och honung för att bli frisk till helgen) så bad jag vår herre att lillpojken skulle vara myselias som vill titta på film o ligga å gozza i soffan och snällt äter sin kvällmacka och dricker sin mjölk inte sitt alias Elis Klätterapa med en ljudnivå som får statyer att mjukna. Å han var myselias världens bästa. När ja kom dit gick vi upp i hans nya rum där han fått ett kök med tillhörande restaurangdel. Jag blev bjuden på kokt strykjärn och andra delikatesser innan det var dags för Mi och Petter att bege sig. Då hoppa vi ner från övervåningen och slängde på kofilmen. Jag måste låna den av dom å se hela. Den är riktigt rolig. Men Elias vill alltid spola förbi de hemska  och sorliga scenerna så jag har aldrig fått in känslan. Efter hela den filmen och halva Ronja Rövardotter tyckte jag att han hade kämpat länge nog med ögonlocken och vi gick å la oss. Jag med halva benen utanför å han me utsträckt arm på mitt huvud. Efter 5 låtar somnade han och jag kunde joina tjejerna ute i soffan igen. Vi kollade på Linas kvällsbok och jag tror att Livan lärde sig en hel del. Skönt för föräldrarna så slipper dom ha blommor å bin-snacket senare. Hon fick välling prick 21.00 som beordrat och knoppade in innan hon han svälja sista dropparna. ingen oro, ingen stress eller press på hela kvällen. Underbara ungar!!!

Press

Jag vet att jag har tjatat om det i typ en månad nu Men på lördag smäller det! Vi återförenas för en superhöst me fest, ångest, spel å looooove. Om första året va bra hur ska då detta andra år bli. Top notch!

 fröken Q
 fröken Flås
 Fru Sannasanna
 Fru Rocker
 Fru Sjöan

Ps ja tog deras pressbilder från face. Då vet ja ju att de själva tycker att de ser bra ut å d e ju alltid roligt att glädja folk när man lägger ut bilder på dem.

ciao darling ciao