asphagen rules!

Jag gillar verkligen mitt jobb. Ida var min första da back at Asphagen. Allt var sig likt förutom lite nya knattar som tillkommit under året. Jag blev bjuden på kaffe med mjölk i dockvrån å sen frågade jag ******* va dom lekte för lek å då sa ***** att "jag vill att alla ska vara glada så vi leker en sån lek". Wonderbar!
vi va ute nästan hela dagen å innan lunch satt jag å 11 ungar på kullen å snacka skit. Ja, slammsugaren var där å tömde brunnen så jag förklarade ungefär 11 ggr att när vi bajsar i toaletten inne på dagis å sen spolar så går det i rör under marken till brunnen och till slut blir den full så då måste den tömmas. ****** sa "att annars kan vi inte ha d här dagiset kvar om den blir översvämning på bajs över hela dagis."
Vi satt nog där i en halvtimme å tittade på när slammsugaren arbetade, alla var mycket intresserade. 
Efter jobbet åkte jag å kollade rean framme på byn å köpte en toksöt klänning till minsta N som ja kommer träffa imorrn tillsammans med mitt gamla crew.
Nu e ja helt slut!! Jag avslutade mina sysslor idag med att skura duschen å döda 5 getingar. Living the dream!

Ps. Min mamma har massa mördarsniglar i frysen. Hon går och samlar in dom på natten och lägger dom i frysen. I en plastpåse å dom har egen låda men ändå! samma frys som vi har maten i. Usch!
Det är tydligen humanare än att bara stoppa dom i påsen å kväva dom. å om man delar dom på mitten me en spade kommer typ 10 nya å äter upp den döda.
Faan va äckligt! men ja tycker synd om dom åxå. Snigelbarnet till sin mamma: det är så kallt mamma, jag kan inte känna min svans. Jag ser ljuset. ajö.
Eller: jag kan inte andas, jag kvävs!!!!!!!
okej nog med snigelteater............jag e lite trött

ciao darling ciao

Imorrn ska jag till min man, då ska ja pussa på honom 

R.I.P king of pop

Jag snackar naturligtvis inte om den nerdrogade, (ev) pedofiläkliga, bleka stackare till människa.
Utan om den Mr Jackson som jag å Josefin stog å tog oss i skrevet till å skrålade. "I looking at the man in tha mirror, I´m asking him to changes his ways. If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change!" Under mellanstadiet i hennes lya på Storgatan i G-törpet.
Han är en del av min uppväxt med henne och många fina minnen.
Vissa tänker man att de aldrig dör, men d ör dom ju. Han är ett minne för mig och har inte vart annat på länge länge

Han VAR den store och nu finns han inte mer.

R.I.P

jag använder sommaren!

Idag har vi varit på gardis så jävla nice. men naturligtvis inte legat som packade sillar på den allmäna stranden. Nono, vi har egen privat strand å 4 stugor. ja å frida är ju numera akademiskt utbildade så e ju ingen arbetarklass längre.
Igår spelade ja å Sofia kubb å tennis, levererade bäbisar å jag tränade min simultanförmåga med en mycket bångstyrig barnvagn.

  

Ciao darlings ciao!