Livat!

Varit å sett filmen PUSS. Otrolig skitfilm tyckte vi allihopa. En man gick mitt i filmen. Oklart dock om han gick för att filmen var kass el för att hans granne skrattade hela tiden. Hade hoppats att den skulle va lite mer som hundtricket. Inget briljant skådespeleri men att man åtminstone skulle bry sej om va som hände karaktärerna + lite humor. Men d gjorde man inte. Inte ens om den tjocka flickan som hela tiden trodde att hon var omtyckt. Bing är lustig. Alltid när han får nåt godis/ben innan jag ska gå hemifrån så har han alltid sparat det tills ja kommer hem igen och börjar först då tugga i sej d. Vet inte om d e för att han tror att han läskar mej med sin tjurtestikel eller om han tycker att det känns patetiskt att äta godis hemma själv. Imorrn kommer Riddarn till mej. Underbart ska det bli!

PUSS

Ikväll blir d PUSS på bio me Q å Flåset. Jag funderade på det redan när ja körde M i morse å tydligen va flickorna inne på samma spår. Nu kommer ju den eviga frågan godis el popcorn. Det brukar för det mesta sluta me popcorn. Dock har ja gått från en snacksbrud till en godisflicka i sommar så vi får se.
Skönt å inte va på campus under hela kvällen iaf, ikväll e ju grande finale på hela insparksveckan, som ja aktivt inte deltagit i, så d lär no bli ballej.

Det verkar som luften gått ur även lilleman idag. Va inte ute me honom förän 1 och idag har han varit väldigt anynom å inte ens intresserad av promenader. Ja älskar när vi e on the same page.

Raj raj raj raj raj!

Igår var det som sagt kräftskiva i stan. Alla var där och det var jättemysigt å träffa alla efter sommaren. Maten var supergod och såhär i efterhand känns det inte som jag njöt tillräckligt av maten. Carro hade bakat chiabatta me massa havssalt på. Precis min stil!Ett utav d vinnande koncepten Sanna och Emil. Numera har vi ju två sådana.Flåset höll kräfttraditionerna vid liv.

Jag och M avveck vid halv 1 rycket. Jag skulle köra honom till Alvesta 7.00 imorse. Men om ja känner mina töser rätt så höll dom på bra mycket längre än så. Man är ju så mycket mer lättroad med lite alkohol i kroppen. Kan lätt springa mellan glaset å ciggen å va underhållen till 4 på natten. Menas i nyktert tillstånd börjar det klia i fingrarna redan vid 12. Aja en dag ska jag vara full igen och då!!!

Idag hade jag velat vara: På loppisen i Lich!

Ciao darling ciao