Årskrönika 2010, del 1

Jag och Yster firade in 2010!2010 firades födelsedagen i hufvudstaden, i Växjö och i Flo.

Skulle behöva datumnazisten men jag tror att ja inte missminner mej när jag säjer att vi drog till Thai i februari.
Vilken resa, vilken värme. Hoodellally!
Skulle gärna lagt in bilder när jag står i en blå lagun på Phi-Phi men mina egna bilder från denna resa hålls fortfarande gisslan av minneskortet. But one day....

I mars gick livet sin gilla gång och solen började värma på kinden. Jag jobbade, pluggade, hängde å festade. Kanske inte nödvändigtvis i den ordningen.........I april var det tid för experiment och Natz blev 25, det firades i Valda.Men det finaste var sista dagen på denna månaden. När jag och mannen i mitt liv förlovade oss. Tyvärr finns det ingen dokumentation från den här dagen då jag blev bortrövad av b.la Nina, Otto och Albin. En underbar dag var det och jag är så glad att M gjorde som han gjorde. Jag kommer alltid komma ihåg den dagen! <3


Dåså maj 2010. Vad hittar vi där?
Joooo, jag karvade av mej en bit av frippan.Och givetvis! Vårens fest giv av stapeln, dammiddagen!
I juni tog skolan slut och alla härliga sommaraktiviteter tog vid. M fyllde 25 å vi samlades på Liseberg för att hylla honom. Jag, Beezz och Flåset drog dom första vändorna till Båstad me sommarkursen och slet våra hår över att behöva sitta inne en sommardag. Midsommar kommer jag inte ens ihåg va jag gjorde men jag var förmodligen trött mest.I mitten av sommaren låg jag mest för ankar. Var mitt inne i tröttperioden av graviditeten då och gick bara på dom riktiga top-notch-festerna.
Helenas 25 års firande!Systers sommarfest!Fallens dagar!Tog med knattarna på en tågtur till borås djurpark och hängde givetvis i sommarstugan.


Det var första halvan av året. Det är ta mej tusan inte det lättaste att komma ihåg vad man har haft för sej egentligen.

come on!

Försöker mej på nån form av bokslut över det här året. Tänkte me lite bilder från varje månad på häjdpunkterna eller lågvattenmärkena från året som gått. Men som vanligt när jag ska försöka mej på något lite extra så ballar bildfunktionen ur och vill inte lägga upp bilder. Nu ligger inlägget och vilar i utkast, jag har kommit till mars än så länge. Får se om jag hinner bli klar till 2011.

Det är iaf ett avbrott i tentaskrivandet. Jag har kommit halvvägs ungefär och det känns väl rätt ok än så länge. Dåligt me motivationen som vanligt men det lilla snacket som jag hade me svärmor om uppgifterna har iaf gett mej en fin grund att fortsätta från. Däremot undrar jag vart mina medslavar i tentaträsket är någonstans. Ingen som uppdaterar om minsta lilla bokstav dom plitat ner. Är det bara jag som sitter me skiten menas ni andra fortfarande gottar er i jullov?

Vart ute me Bing ca 20 minuter i förmiddags. Vart helt slut efteråt. Spec när ja konkat mej upp för trappan med. Obehaglig känsla att inte orka med någonting utan att bli tokanfådd. Läste i veckobrevet dock att d va helt normalt vid den här tiden. Magen e tydligen som högst nu och trycker på både här och där. Jo tack!!! Verkar även som mini har snappat upp från sina föregångare att det är rätt bökigt att ta sig ut, vilket har resulterat i att det känns som h*n försöker hitta alternativa utvägar. Det sparkar å bökas å trummas å spjärnas hejvilt.

Nä nu får ja ta tag i den sista biten av tentan som ska göras för det här året. Ikväll blir det bingo och pätz på storgatan. Dan innan jul var jag snubblande nära en volvo S60. Ikväll kan vara min kväll. En resa till maldiverna eller 1 miljon går åxå bra.

PS. varför är det alltid frukten som jag har till fikat som ligger kvar på tallriken? Aldrig julmusten eller mackan. Jag vet ju att clemisen är god. Skala och ät den bara!! DS.

uppsträckning

Jag satt i Kkrona å gafflade om att Sannie å Flåset bara lyssnade på låtarna från "Så mycket bättre". Logiskt och stockholm o mitt hjärta var det enda som gick i öronen på dom. Men nu, nu är jag själv indragen. Mamma fick skivan på julklappsleken och nu blir den mitt soundtrack till hemtentan. Jag ger mej! Låtarna e grymma å ha malandes i bakgrunden. Kärlekens tunga me September är min favorit just nu och inget kan få mej på humör som när Lill-Babs ska riva hela hacket.

Som sagt så är helgen över och det är dax för plugg. Men fint har det varit.Jag slutförde "uppdrag tomte" under julaftonen. Mina mål var knattarna på Ågatan och gammlisarna på mammas jobb. Mycket uppskattat men jag funderar på å käka krita till nästa år. Tror det var rösten som gjorde att Elias nästan avslöjade mej. Jag totalignorerade hans fantasipåståenden när jag kom tillbax efter att ha bytt om runt husknuten om att det skulle va jag som var tomten. Kan vara det att jag missade att ta med mej ombyte och klev in i endast tights å en undertröja. Det kan ju ha verkat lite suspekt när det var 12 minus ute. Trench-coat till nästa år. Kom-ihåg-lapp till mej kom-ihåg-lapp till mej. Verkar ju funka på mina kollega fantomen och delvis på superman. Han kör ju dock me glajjerna åxå. Fast jag tror Louise Lane e honom på spåren...Aftonen avslutades med lite andlig spis. Känner att jag behöver G på min sida det kommande året om allt ska gå i lås för det känns lite för otroligt för att vara sant just nu. (på bilden har alltså inte mässan börjat än, mamma och dom andra damerna och herrarna sjunger upp.)
Juldagen hängde ja me de små barnen. Vi åt makajoooner å köttbullaj. Sen gjorde jag mej populär med mitt medhavda godis. Elias undrade om jag hade gjort godiset själv eller om jag köpt det på Shell. När jag sa att jag köpt det på hemköp blev han mycket konfunderad och ville veta exakt vart detta hemköp låg och varför jag handlade där och hur man kom dit. Jag tog fram white boarden.
Dom är härdade med. Ingen sockerkick så långt ögat nådde. Elias somnade i den sista kolan och Livan satt som paralyserad framför Pinocciho.

Så nu är mina fingrar uppvärmda och jag håller deadlinen att ta tag i hemtentan innan 11.00.