flygplan yes yes! very much

Nu har vi antligen hittat fram till ett internetcafe. vi har ju en lite lucka i schemat sa har mitt pa dan nar knattarna ligger a sover. dom slaggar typ i 2,5 timme! till och med 5 aringarna. Men det ar kanske for att dom ska orka med skolan som dom gar till efter den vanliga skolan for att bli duktiga och komma in pa universitetet. Harda bud! har ar det iaf underbart och varmt som satiken! Vi har fatt ett stamhack dar vi hanger varje kvall a spelar skipper och dricker brezzer innan det ar dax for sangen. Maten ar ganska hyfsad. jag sa ju inte wow forra gangen heller. men en del ratter e riktigt fina. Det trakiga ar att man aldrig kan veta det i forvag eftersom man inte vet vad som e i ratterna innan man far dom pa bordet....man valjer en ingrediens som man vet att man gillar och hoppas pa det basta. 

Jag fick inte med internetsladden till kameran sa bilderna far vanta nagra dagar till(som vanligt nar man e pa resande fot) men kort har vi tagit iaf sa det finns och blir over.

Rummet e helt okej pa SK house dar vi bor. Ja och Nina ligger och fiser under samma tacke och carro har solobingen. De enda som inte e sa frascht,forutom att man inte far slanga pappret i toan utan det ska i papperskorgen, e att det ar ett ratt uppluckrat stengolv i duschen och lite sondervittrat pa sina stallen sa det kanns som att duscha i Sovjetunionen pa 30talet.

ciao darling ciao!


Kommentarer
Postat av: Beata

Skönt att höra att ni har det bra. M rapporterar minst en gång om dagen så att här hemma kan vi följa upp din resa med fingrarna på kartan :))) Ha skoj och jag hoppas att se många bilder när du kommer hem :))) Kram

2010-02-28 @ 19:31:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: