trans

Vi har fått ett x-box i familjen. Grabbarna e lätt hypnotiserade framför tvn. Gött idag då ja behöver plugga så är dom ur vägen.


Ikväll e d Sanniies tur å stå får käkat till gänget. Ska bli mycket spännande!
Vi ska ge oss ut i stormen i eftermiddag å leta ingredienser.

okej, back to the accounts!

Dagen gryr

Vi möttes i gryningen. Två av varje stam. Vi skulle ge oss ut på en vandring i hälsan namn. Vi slet oss genom skogen, vi pulsade i snön. Plötsligt kommer vi till en stig. Räddade till sist! Men ack nej. Stigen tar plötsligt slut. Bengalen den modige tar tätet och forserar terrängen åt sina trötta fränder. Varför, varför Gud har du straffat oss med denna helvetesstorm? Men vad kommer där?.. Bebyggelse! Gud vare med oss! Vi uppbringar våra sista krafter i våra trötta lemmar för att komma till målet. Men vad väntar oss där? Bort från stormens frihet, in i pluggets fängelse....  

tacksam

Jag skulle va tacksam om det blev inne att ha sina tavlor lutade mot väggen istället för uppsatta på den samme. Jag vet att jag pratar för alla betongväggsägare när jag ber om detta. Klingen? Dolce? Kamprad? Fahrman? someone?


BTW ni alla satans bananer som står kvar å kollar era kvitton eller kontoutdrag el va faan d nu är när ni är färdiga me köpet/uttaget DRA ÅT HELVETE! Å FLYTTA PÅ EEEEEEEEEEEEER!