Balladen om myran

Va gör ja då? Jo jag fick godkänt på Mobbningskursen!!! *woohoo* Så gött, d va en kluring alltså. Måste tacka mitt underbara M som hjälpte mej när jag gav upp.

Igår var vi på Kinnekulle med mormor och morfar. Det här har varit i det stora hela en familjesommar. Jag umgås nästan bara me mina närmaste och hatar egentligen min telefon och internet och post och kommunikationsmedel över lag. Jag är hyfsat svår att få tag på till folks förtrett. Men jag kommer tillbaka till ytan i höst, oroas icke. Nu gillar jag iof min telefon lite mer för nu har jag gått med i sekten iphones och mer specifikt i en lite förgrening som vi har i Växjö med Carolajne som ledare.
Ja d va ju kinnekulle ja! Så här såg det ut:

Kinnekullegårdens toalett.

Turister

Nedanför utkikstornetUppe i utkikstornet.

I måndags va vi hos farmor Rut också. Här sitter hon och spyr galla över moderaterna.


Sofia håller med.

Nu ska jag ut å plocka blåbär till hösten, har skjutit fram det rätt länge nu. I eftermiddag ska jag hänga me knattarna och imorrn kommer M så ska vi tampas med dom hela dagen. Sen på kvällen ska vi dinerar me Freddy å Joel. Ska bli kul å se hur mycke den lille har byggt ut.

Ciao darling ciao!

 

Would you want to see? If see ment that you would hafe to belive?

Jag skickade återigen bud me Agga så hon kunde köpa min höstjackan när han var i Sthlm. Jag gillar å ha en personal-shopper. Det är bara jobbigt å gå i affärer och hon gör det så bra. Allt har suttit som en smäck hittills både jackor och skor. När jag får tjänar massa pengar ska jag anställa nån som handlar åt mej. HUr skönt som helst.