oordning ordning

Nu e d lite mycke av allt här. Imorrn ska jag å Sofia ta me knattarna till Borås djurpark. Jag ska sova hos Petter å Mi i natt för att underlätta morgondagens resa för att Petter är själv på morgonen. och för att jag inte vill sova själv. Då måste jag ha med mej kläder som ja ska ha på mej imorrn. Var ska Bing vara? Jag har redan lämnat bort honom till mormor och morfar torsdag  och fredag. Ska jag fråga om han får sova där till imorrn åxå. Han har ju en tendens å skälla till lite på nätterna när han inte känner sig hemma. Om jag skulle ta med honom till Petter och Mi i natt alltså. Vi kommer inte hem från djurparken förän kvart i 6 imorrn kväll. Då får vi bara dumpa av knattarna hos sina päron så får jag återvända till stationen för att ta bussen till frida i trollis kl 7. Där ska jag sova över för att åka vidare till Båstad på fredag för sommarkursen 05.10 på morgonen (just d F, ännu tidigare än förra gången!). Då måste jag ha med mej kläder till fredagen redan ikväll till Petter och Mi så jag kan haffa kläderna innan jag slänger mej på bussen till Trollis. Jag frågar nog gamlisarna om dom kan ha Bing redan ikväll. Mormor ska säkert bara knota lite innan hon GÄRNA har honom över natt. Det blir lättast så. Jag vill inte ha med för mycket kläder för dom kan jag inte ha med ner till Båstad det blir för jobbigt. Jag måste köpa lunch imorrn med när jag kommer till Trollis tills på fredag.
Innan allt det här ska jag helst ha skrivit klart veckans macka, vattnat blommorna och dammsugit här hemma.

Men först ska jag ta en bulle och en power-nap. E helt slut!

Frössen!

Nu händer det lite grejer. Jag fick pallra mej upp idag för å köra babe till jobbet. Anledningen var att han och Robban festade till det lite igår när vi va på quizet. Absolut inga mängder å vi var hemma vid 23 men ändå. Jag var lite trött i ögat i morse och lite irriterad på att vi inte har nång frukost som ja ville ha hemma. Men så såg jag framför mej hur vi har lite bröd i frysen som kan duga. När ja kom hem igen för å ta fram brödet märker ja att allt är halvfryst i dom två översta facken i frysen. Isen har till slut blivit för mycket för den. Översta facket ser ut som ett snölandskap och allt som är där inne är inbäddade uppifrån och ner med snö och is. Jag spenderade en god halvtimme för att hacka ut all is å befria det som gick att rädda där inne. Det blev en full diskho och en full plåt med is och snö. Ska kika in senare å kolla om d blivit nåt bättre. En alarmknapp lyste i kylen med men ja orkade inte bry mej mer.

Förövrigt har jag bokat biljett till Båstad för första träffen med utomhuspedagogikkursen nästa fredag. Mycket roligt att Beezz oxå fick hoppa på med mej å C.

Ikväll kommer den här tjejen och gästar oss. Mycket trevligt! Vi ska b.la åka till Kosta Out-let, bowla å lyssna på när Robban spelar skivor på PM.
10 top boy band på MTV. woohoo!!!

fullständigt faktum!

Ja å Bingen va å solade lite i helgen. El jag solade å han höll vakt. D e bra fint här på campus.

 Vet inte om han ev e lite långsynt..Idag har vi pluggat lite nu när min kurslitteratur har behagat att dyka upp. Till vår hjälp hade vi Tommy. Han sjöng Fait Accomplit på högsta volym. Det är så han ska avnjutas den där Tommy.
Här försöker ja få tyst på Bing. Han ska alltid skråla me å förstöra låten.


Ska som sagt avnjutas på högsta volym. man får gärna mima med och gestikulera dramatiskt för att få in känslan. Enjoy!