don´t you leave me!

Snart kommer Fia hit. För vi har inte setts på jättelänge och nu ska hon flytta till hufvudstaden och lämna mej. Jag tar det personligt! Hon ska åka. iväg. utan. mej. Jag vill inte det jag vill att hon ska stanna här hos mej och vara synisk, skrattande och älskad.
Jävla korpen som omorganiserar och tar min Fia. Korpar har alltid varit tjuvaktiga varelser som livnär sig på andras olycka.


Hon kommer att fattas mej. Hon har alltid funnits där och nu finns hon inte längre!

okej, LYCKA TILL!!

 

 

Ge mej!

En uppgift inskickad 550530 to go. Hejja! Jag är på gräsen till ett nervöst sammanbrott. Efter noga analys kan jag moget dra slutsatsen att det nog inte va bara klumparnas fel att jag blev lite upprörd igår.
Fick iaf dispans, dispens, disspans(???!) från krusansvarig ida att vi inte behöver lämna in rapporten imorrn i och med att vi ändå inte har några intervjuer. Så det känns väl lite bättre. Men då läggs den förvisso istället till högen av skit att göra som hånler mot mej varje morgon.
Anna ska iaf bjuda mej på lunch idag, min lilla såpbubbla i träsket. Det är ingen idé att sticka under stol med, att få saker gör mej gladare. Mamma ska hjälpa mej betala min monsterräkning från 3 och resan hem i påsk! jag sken som en sol i telefonen, älskade M sa att jag inte behöver betala för vinboxen som jag sörplade i mej i helgen och jag får fri tillgång till hans Itouch, fånflin!  och nu ska Anna som sagt bjuda mej på lunch. mums!
Jag behöver inte bli bjuden på alla dessa saker men det känns bra. Det mest konkreta beviset för att folk bryr sig.

Det är en kall värld vi lever i.

men äääähhhh

varför klumpar seg alltid brunsåsen?!!! D spelar faan ingen roll hur man gör. Jag gör en bottenredning och det ser bra ut, jag häller på vatten..så börjar det klumpa sej och jag bli överraskad själv hur jävla förbannad jag blir på dom där klumparna. Varför VARFÖR varför blir det så! Jag e fly förbannad när jag väl ska smaka av såsen. Den smackar helt okej och är över förväntan välsmakande. Men mitt raseri över klumparna förstör den ändå!

Nu ska jag å äta köttbullar, potatis och klumpsås.

skit