Heeeeej bloggen!

I fredagas var det dax för årets fylleslag igen aka dammiddag!! Mina töser på jobbet dom kan man lite på, det sjöngs och skrattades å dansades. Och framför allt så va alla überheta!!Det började med ridning. Underbar hållning jag har btw. Ja å Goffey rockade!Sen var det dax för champange i Loungen som ja å dom andra värdinnorna hade pimpat upp.Jag och min partner in crime!Dax för ja må hon leva! Liri fyllde 23 år.Påväg till mellanfest hemma hos mej.Där bjöd alla damer på top notch underhållning i form al singstar!

jag blev förövrigt vald till Wingwoman för andra året i rad (denna gång utan att tjata mej till det *yeeii*)

Nu blir det köttfärsås och Leila bakar. Imorrn kommer mor min på ett litet besök över dan bara. Passa perfekt i och med att det är ungefär den tidsramen vi klarar av utan att börja bråka...


ciao darling ciao

....

Jag är i Valda. Behövde andas lite. Det är lättare här. Tänk inte på att jag är här jag kommer tillbaka imorrn.Ser ut som en rumpnisse på den här bilden. Lustigt! Nu hör jag Nellie där nere. Vi ska göra pasta och korv. Lätt som en plätt.

verklighet whaatt??!!

just nu handlar allt om reflistor, pdf, vetenskapliga artiklar, didaktik osv osv. Men vi ser ljuset i tunneln. Nu är det bara redovisningen kvar. När jag inte sitter på bibblan drogar jag mej med gossip girl som jag bara pausar för greys. Mitt M får stå ut me sin svårt humörsvängande och oberäkneliga flicka. Men jag försöker gottgöra honom så fort jag har en upswing. Jag vill vara i New York och bära knästrumpor och gå på burlesk shower med Chuck Bass.