workning 9-5

Vi hade glömt å lämna en lampa tänd för lilleman, stackarn. Blir lätt så när det är ljust när man lämnar å mörkt när man kommer hem. Det har varit en lång dag idag. Först seminarium med redovisningar i 4 timmar, det var rätt segt. Vi har Sveriges tjötigaste lärare med. Idag var ja tvungen å säga till henne på skarpen när han la sej i när vi försökte förbereda våran redovisning. Mitt tålamod är ju inte på topp just nu. Efter semi var det dax för föräldragrupp del 2. Trodde det var komplicerade förlossningar idag men det handlade om smärtlindring. M var lite orolig för att vi skulle få öva på att andas och att han då inte skulle kunna hålla sej för skratt. Jag lovade och svor på att man håller inte på me sånt längre. Tji fick jag. Vi fick öva en bra stund på att andas, både olika länge och i olika takt. Jag fick sitta me ryggen åt M för att kunna vara seriös.
Nu har jag iaf äntligen landat i hemmet efter en runda me Bing åxå. Det biter rätt friskt i lilla kinden nu måste jag säga. Imorrn är det jag som tar upp mina snowjoggings från förrådet. Jag kommer ihåg förra vinter då ja å Sanniie stretade fram runt campus me snö upp till midjan. Då va vi inte så morska.

Resten av veckan kommer spenderas på bibblan med ännu en hääärlig hemtenta. Imorrn kickar vi nog igång med en långkörare, 8.00-sent.

Ikväll är M på match och ja kommer spendera kvällen med fötterna i högläge framför Top model och CSI samtidigt som jag trycker ner nejlikor i apelsinerna som ska hänga i hallen. JUL, JUL STRÅLANDE JUUUUL!

velkommen hjem

Nu har vi åter sladdat in i Växjö och äntligen är stan täckt av vitaste snö. Vi har haft värsta bästa veckan i Gbg och Trollis! Speciellt i Gbg där den avslutades med att jag stog öga mot öga med Sveriges snyggaste man, Brolle(!!) vid ett övergångställe i närheten av våran lägenhet. Ahh, julklapparna kommer tidigt i år.Utsikten från lyan höll jag på å skriva, men ni ser ja ju att ja tagit den utanför ICAan. Men vi ser den fina belysningen från lyan med. Som å ha en adventljustake, fast utanför fönstret. Lite ljust nu på kvällarna då jag lyckades riva ner ena rullgardinen. Hela cirkusen for i backen i torsdags, vilket kanske inte var så konstigt då fästet var TJEPAT på plats.I torsdags sprang ja runt på stan å jaga julkappar. Inne på Weekday hitta ja den här krabaten som var väderriktigt klädd.

Slutate me en bättre middag på Vanilj me Riddarn. Jag gav henne en försenad 30 årspresent i from av målarduk färger, skuggpennor å annat krafs.


Hon är så ungdomlig fast 30 fyllda...

Jag och M åt svingo mat på nåt fransktställe på Vallgatan.
Hade gärna tagit efterrätt också om inte konsekvensen hade blivit så tråkig. Jag spenderar tillräckligt med tid på damrummet som det är just nu...

Nästa gång vi är i Gbg så kommer vi va ett gött gäng som samlas här för att känna in stämningen. den 11 dec går årets besök på liseberg av stapeln för den som är intresserad är det bara att joina oss när mörkret kommer.Jag hälsade även på Natz och vi pratade om livets vändningar och såklart lille hårbollen Colin som är sötaste killen just nu! Längtar till jullovet då ja kan hänga me familjen Bengtsson/Östman mer!

Nu ska jag ta hand om tvätten å kolla på premiäravsnittet av På spåret som äntligen är tillbax! Sen ska jag ut i snön å in till stan för lite adventspussel hos F:et.

Glad och go advent på er!

romance

När någon ringer till M och han inte svarar så undrar denna någon varför han inte svara i telefon och då förkunnar han att han inte alltid behöver svara i telefon och reflektera över detta, ta ett steg tillbaka och begrunda. Samt att han hade en romantisk måltid med sin sambo. Vad som egentligen inträffar är att jag ber honom att inte sitta med näsan ner i telefonen och svara i den under de MAX  10 minuter som vi äter middag tillsammans. Ingen av oss har nånsin varit bra på att sitta vid matbordet eller på restaurang för den delen och ha dessa 5 timmars middagar som folk tycker är såååååååååå mysigt. Maten är nere i magen nästan innan den är framme på bordet så dom i andra ändan som vill ha tag på min mycket upptagna karl behöver i regel inte vänta mer är mellan 5-15 minuter.