Dag 1: En låt som beskriver min musikstilJag kunde tagit Lundell, Springsteen eller Winnerbäck istället. Jag lyssnar mer på alla tre än på den här herrn. Men alla dessa och många andra av dem jag lyssnar på bottnar och inspireras av Bob så han beskriver min stil bäst ändå.

Vilken bloggdag va. Inga briljanta inlägg men har ändå fått plitat ner en del om vad som händer. Dessutom har någon nisse lagt till mej på bloglovin å kopplat det till fejan eller vad det nu är man gör så det är ett jäkla spring här inne å det är ju roligt. Så tack eller vad man säger till den som uppmärksammat mej. Jag är nyfiken på hur det har gått till.

Utmaning

Eftersom jag har haft tid att blogga idag så toppar jag med att anta en utmaning. Jag ska lista en låt om dagen här på bloggen. Låtarna har olika kategorier kan man säja. Jag skulle skriva upp dom här om jag inte redan gjort det en gång och datorn då valde att lägga ner verksamheten eller om jag kunde fått sno den rakt av av Sanniie (ggrr) men nu orkar jag inte. Så det kommer upp efter hand jag listar. Enjoy!

handskarna av

Skulle ju städa toan men upptäckte att jag hade varken handskar eller nåt att torka med, så jag hällde i lite tomik i toastolen iaf. Det får räcke för idag.

Kom på att jag tog lite bilder när vi var uppe vid hoppbacken här om dagen. Lite vyer över vår fina nya hemstad.
Vi packade ur oss ur bilen.Haauuvvet!
Turistar liiiite.Vi var å kikade på dårarna som hoppade backhoppning. Tror Bella blev lite sugen...En bild på hörnet där vi krubbar.
Förvänta er inga inspobilder what so ever. Jag är skitkass på att ta bilder så det blir bara som det ser ut helt enkelt. Lite tomt på väggarna än så länge. Mycket svårt att bestämma vart vi ska alla tavlor. Många av väggarna är betong med så det är ett litet projekt att borra och plugga hål.