del 2



Vi strosade gata upp och gata ner.



Här dinerade vi en dag. Lustigt nog exakt samma ställe som Magnus skulle föreslå att vi skulle käka på dagen efter när det finns 5464 andra ställen att göra denna aktivitet på. Jag tog en baguette å M tog en kycklingsallad. (En av typ 10 kycklingsallader som vi åt på semestern.



Vi solade i vår lilla trädgård. B låg dock i skuggan med solskyddsfaktor 50+. Hon påstår att det är ute å vara brun, hon vill inte se ut som en gammal läderväska säger hon...Men det hindrade inte hennes föräldrar från att vräka på me olja å bli lagom signalröda.



På tisdagen sprang vi på den här filuren som informerade om tornespel senare på kvällen.



Vi fortsatte ner mot hamnen för att kolla in alla båtar som vi inte har råd med och njuta av semesterns första glass. Jävligt, JÄVLIGT god var den. Ms strut gick sönder så han fick äta upp sin på rekordtid! Jag klockade honom på 1.32 min, en stor strut, 3 kulor (ring M för smaker), grädde och chokladsås.
   

Blir ingen långfilm kanske.....men kul var det!



Dagens kycklingsallad avnjöts på det här bygget.

Bella gillade stället skarpt!





På kvällen var det då alltså dax för tornespel. Vi var staden och hejjade då alltså på stadens riddade som kämpade mot landets riddare med sin hejjarklack på motsatta läcktaren. Det var superfin kväll och man kunde ta på stämningen. Det applåderades, stampades i marken, buades å ja folk var helt till sej i trasorna!






Fortsättning följer.........