del 2Vi strosade gata upp och gata ner.Här dinerade vi en dag. Lustigt nog exakt samma ställe som Magnus skulle föreslå att vi skulle käka på dagen efter när det finns 5464 andra ställen att göra denna aktivitet på. Jag tog en baguette å M tog en kycklingsallad. (En av typ 10 kycklingsallader som vi åt på semestern.Vi solade i vår lilla trädgård. B låg dock i skuggan med solskyddsfaktor 50+. Hon påstår att det är ute å vara brun, hon vill inte se ut som en gammal läderväska säger hon...Men det hindrade inte hennes föräldrar från att vräka på me olja å bli lagom signalröda.På tisdagen sprang vi på den här filuren som informerade om tornespel senare på kvällen.Vi fortsatte ner mot hamnen för att kolla in alla båtar som vi inte har råd med och njuta av semesterns första glass. Jävligt, JÄVLIGT god var den. Ms strut gick sönder så han fick äta upp sin på rekordtid! Jag klockade honom på 1.32 min, en stor strut, 3 kulor (ring M för smaker), grädde och chokladsås.
   

Blir ingen långfilm kanske.....men kul var det!Dagens kycklingsallad avnjöts på det här bygget.

Bella gillade stället skarpt!

På kvällen var det då alltså dax för tornespel. Vi var staden och hejjade då alltså på stadens riddade som kämpade mot landets riddare med sin hejjarklack på motsatta läcktaren. Det var superfin kväll och man kunde ta på stämningen. Det applåderades, stampades i marken, buades å ja folk var helt till sej i trasorna!


Fortsättning följer.........

Semester del 1

Nu har vi landat i soffan här i Trollis igen och jag kan bara konstatera att vi har haft en tipptoppvecka på Gotland! Det har varit kanon och helt lagom semester när vi hade en lillkotte med.

Vi kickade igång från Trollis och sladdade in i hufvudstaden framåt eftermiddag. Återigen ställde fina Fia sin lya till vårt förfogande.Vi fikade på vägen upp. Med frestelser som Gyllene Måsen och dylikt runt knuten knäckte vi varsin sallad i det gröna.Jag och B roade oss menas M kammade till sej.Sen var det dax att möta upp ett gött gäng på Söder för att inta en bit mat hos greken på hörnet. Många festligheter har gått av stapeln med den här förtjusande grupperingen!B å farbror Henke fann varandra.I ottan på söndagen bar det alltså av över havet. B var måttligt road och passade på att knoppa in på mamma.Teleskoparmen är ute för att hålla kollen.Bella är mycket nöjd med sin matstol som hon lånat av killen C. Provsitter i semesterboendet.Sitter å steker utanför vårt gårdshus hos underbara Marie och Lasse, lätt Gotlands bästa värdpar!Dag 1 vandrade vi ner till stan som är som en hel sagoby......med MASSA turister.

Nu börjar Criminal Minds......fortsättning följer imorgon.

Bella update

Nu har M åter landat här hos sin familj och Bella var naturligvis ivrig att visa pappa allt hon lärt sej!Hittat fötterna, Hepp!!

 

Äter morötter, Hepp!!Åså grejas det givetvis i gymmet som aldrig förr, hepp!!
Hon är så jävla söööööööööööööööööööööööt!!