He's baaack

Greger är tillbaka ( tror att jag har snott just Greger från någon annan, känns som nån tidigare döpt sin åkomma till Greger). Iaf tillbax till min Greger. Han är irriterad. Han tycker mitt bh-band skaver så förbannat på honom. Han sitter på framsidan av min axel. D tråkiga me Greger är att han är så jävla långsint. Även om jag gör som han vill så kan han inte släppa d utan fortsätter att störa sej. Jag har gått utan bh-band eller linne på mej nu hela veckan men han vägrar ge med sej. Jag vill inte behöva bedöva honom igen men snart finns det inget annat sätt för att få honom att glömma. Jag har ju ingen lust att låta honom hänka på dopet men det ser inte bättre ut än att han får följa med. Han gillar inte barn heller verkar d som. Bella slår till honom ibland å då blir han flyförbannad! Aja jag får ta ett snack me honom efter helgen. Blir d ingen ändring så måste vi nog separera för gott. Jävla surkart!

Bemärkelsedag + dagens klagovisa

Det gäller att blogga när tid finnes. Kan vidare berätta att imorrn fyller mannen i mitt liv år. Jag och fisen var runt på stan i förmiddags och letade efter present. Nu när jag drar me barnvagnen överallt måste jag säga att det är dåligt anpassat i många affärer. Eller iaf till ingångarna och det är ju inte bara jobbigt för dom som har barnvagn. Tänk på dom handikappade med rullstolar, rullatorer, permobiler och allt va det är. Det är ju vi småbarns föräldrar, handikappade och pansisarna som är lediga på dagarna och går på stan. Om vi då inte kommer in i en affär så måste dom ju förlora på d. Iaf, så var det ingen trappa eller så när vi skulle in i affären där presenten skulle inhandlas. Men när vi kom in var det naturligtvis en trappan till den avdelningen som vi var intresserade av. Personalen var väldigt hjälpsam och vi trixade ner vagnen men ändå.

Bella sover så frågan är om jag vågar ringa prellen så vi kan snacka ihop oss om dopet. Kanske bäst å vänta till M kommer hem så det inte blir skrikfest mitt i andligheterna.
Jag kan ju även ta tag i å packa upp en låda eller två.......skitlådor.

Hej mitt vinterland

Nja inte riktigt kanske. Men vi är iaf uppe i Ö-vik sen i lördags. Dessa dagar har det bara varit packa upp, packa in, packa bort. Man tror att "å nu när vi flyttar då ska varje sak få sin plats och det ska bli så välorganiserat å så bra så bra så bra." När vi väl är här är det mest "in med skiten nånstans bara." "Vi måste iaf försöka göra en gång till toan." "Lillfisens säng måste upp först." Det är en illusion man varje gång målar upp när det är dax för flytt. Att det ska bli mer ordning i nästa lya. Det är nog en överlevnadsinstinkt som kickar in för att man över huvudtaget ska orka flytta mer än en gång i livet.
Fint är det här iaf!

På vägen upp.

MisärVåra hoods.

Just d! Lillstrumpan gör framsteg här uppe. I förrgår när vi skulle käka på vårat stammishak Blåbäret så satt hon själv för första gången. (PS. kuddarna och filten är bara med som dekoration inget annat. För att få en harmonisk färgskala och mer djup i bilden. Hon sitter alltså helt själv. Min stora flicka.)

Vi har även börjat använda babybjörnen till hela familjens stora glädje!

Ikväll är tanken att vi ska ta oss till O´learys för att kolla på fotbollen och avnjuta en burgare i sällskap med en av Ms målvakter. Jag tyckte att vi ev kunde boka bord så vi säkert får sitta med lillfisen. Men M sa att nån Hedman i laget sa att det är lugnt. Annars skulle vi bara säja att vi är från MODO....Okej, och vad kommer hända då? Skyfflar dom undan några andra gäster då så vi får sitta om det är fullt eller framträder ett bord magiskt framför våra ögon när vi utalar de bevingade orden? Aja, M får sköta det där. Blir d krångel tar ja en doggybag och tar med mej flickan hem igen.