Det börjar öppna upp, det börjar öppna upp, det börjar öppna upp

Äntligen börjar jag se skymten av bitar falla på plats i vår och sommarplaneringen. Jag pratade med min handledare på avdelning Jollen i morse och det var helt grönt att jag gör min VFU där. *yyeeiii* Verkligen perfekt plats just nu. Förskolan ligger precis runt knuten från campus och det är en småbarnsavdelning och dels av den anledningen att det är den åldern som jag inte testat på tidigare under utbildningen och dels att småkottarna ligger och vilar efter maten så då kan jag pipa hem eller ta dit M så jag kan mata min egen lilla kotte. Slutligen lätt min handledare supertrevlig och hade koll på att vi precis fått barn och det var inga problem att jag var där 2-3 ggr i veckan istället för hela veckan. Känns så gött!!!

Andra bitar som hittat sin plats i pusslet är att vi igår blev färdiga med vårt grupparbete (Bra jobbat Caroläänne å Beez!! Bästa bästa!) , snart e jag färdig med min individuella uppgift och kursen slutar denna veckan sen är det ingen mer schemalagt tid i skolan förutom 2 PM-tider och en redovisning.
Perry säger att han än så länge e supernöjd me vårt ex-arbete och vi har kommit en ganska god bit på vägen. Jag har bestämt vilka jag ska skicka enkäter till och vilka jag ska intervjua. Vi börjar se en kontur av arbetet äntligen!

Vidare har vi slopat utlandsresan i sommar och satsar på Gotland istället. Jag pratade med Helena och hon tipsade om deras boende som dom hade förra sommaren och det verkar passa oss åxå med vår lilla kicka. Så jag ska ringa hon som har hand om det senare idag och se om det är ledigt när vi tänkt oss. Annnars låg det ute sjukt mycket sommarboende på Blocket så nått ska vi nog få tag i. Jag och Sofia var där och hälsade på Helena för några år sedan och det var superfint och mysigt! Det blir bra träning med att rulla barnvagnen upp och ner för alla backar kom jag på nu...

Hmmm nåt mer? Vi har börjat kicka på dopet och den planeringen har också stor potencial (stavas?) att gå i lås. Jag ska ringa imorrn och kolla med kyrkan osv. Det involverar även gardis och det är ju alltid bra!

Nähä ni nu kan jag inte sitta här längre. B sover och jag ska trixa till mej å kanske plita ner lite mer i min uppgift innan vi ska till bvc.
Ville bara att ni skulle veta att det är en bra måndag! BAAM!

Hipp Hurray!Idag var jag och Bella i Trollis för att fira min fina Frida som fyllde 25 igår! Vi brakade in på Strandgatan med vagnar å presenter och ockuperade ett hörn. Vi babblade på vilt om småttingarna, pojkvännerna, sommaren å allt möjligt. Vi är såå på samma sida just nu. Skrämmande som det kan slumpa sej i livet. Nåt annat som är skrämmande som Fridas mamma tog upp och som min mamma åxå anmärkte på när jag kom hem från stan var hur lika våra barn är. Varken jag eller Frida har reagerat på det själva men när jag kollar på korten på båda kottarna kunde dom mycket väl varit syskon.Lika som bär?

Mammorna kan åxå va rätt lika ibland i och för sej...Av mej fick födelsedagsbarnet det här inramade kortet med en rimramsa till som jag knåpade ihop i morse när jag väntade på att lillstrumpan skulle vakna till. Samt en bag-in-boxhållare som vi ska dricka rosé ur i sommar.Det är från våran sambotid i Gräsan.

Nu är vi hemkomna igen och jag ska inte sitta här å skriva utan öppna min ledarskapsuppgift och plita ner den menas mormor (Bellas) är ute på prome med henne.

Så går våra dagar........................men tågen står still

Förutom Bella, vad händer egentligen?

När vi var hemma sist så döptes henns kille Colin. Mycket fint dop (har svårt att hålla tårarna tillbaka när det sjungs i guds boning) som jag tyvärr glömde kameran till. Så fick skitbilder med Iphonen istället. Jag hoppas jag får snylta några bilder av Emma som var flitig fotograf.

En av mina dåliga bilder...


B fick som jag nämnt tidigare en blomma av Sanniie å Emil. Jag kan glatt meddela att den lever fortfarande. Min trädgårdsmästare är i London för tillfället så jag försöjer hålla den på humör tills hon återkommer och kan råda mej om hur jag kan hålla den nöjd i många år framöver.Annars så pluggar vi mest. Det är läroplansarbete, ledarskapsuppgift å ex-arbete. Härom dagen huserade vi hemma hos F:et.

 Familjen Sjöstux spexar loss.

 Sanna tar en pause me sina djunglefriends.

 Bella trivdes bra hos F:et.Flippfloppan tar sej en tur på lejonet.


Parentes: Satans Järnvägar har gjort det igen. Sofia skulle varit framme för en timme sedan. Vi hade sett fram emot pizzamys å allt. Istället sitter vi här vrålhungriga å det är fortfarande mer än en timme kvar tills hon kommer fram! Fick ta buss från Borås för det stog nåt Lok på spåret som dom inte fick bort. Tröööööött e inte ens förnamnet på vad jag är på det där jävla skitbolaget! Funderar på å göra som Bellis å gå å lägga mej. ÅÅHH FÖRSTÖR!!!