Husarrest dag 2

Vi hade en ganska tuff natt. Jag försökte återberätta för M förut hur den hade varit men jag bara blanda ihop allt. Ni som har småbarn vet. Just på natten känns det som man har koll men dagen efter är allt bara ett stort virrvarr av flaskor, nappar och gnäll. Jag vet iaf att vid nått tillfälle ville B inte alls sova mer så jag satte henne upp i sängen. Jag själv däremot var inte alls främmande för att hänga med Johnny B lite till så jag somnade ifrån henne. Lugn Lugn!! Det var kanske 2 minuter och det var rejält uppbullat runt henne. Hon var nog vaken i typ 1,5 timme där vid halv 4 rycket. Kul!
Bing var inte mycket till hjälp heller. Jag kunde vridit nacken av honom när han för tredje gången skällde på ingenting och väckte henne.

Vi har iaf fått sova båda två idag så jag känner mej optimistisk inför kvällen. Febern har inte varit lika hög idag heller så hon har mer varit sej själv.

Det händer inte så mycket här att ta kort på så ni får lite exempel på hur lätt det är att ta kort på grynen.
Från Colins 1 års dag.

Igår fick vi en adventspresent från sjunto...

img_1097 (MMS)

Igår fick vi en adventspresent från sjuntorp. Såhär glad blev M över boken. Han ääääälskar Ernst!! Men jag tyckte iaf att det var några bra recept i den som jag hoppas hinna prova. Framförallt var den väldigt fin och den står nu i hallen som juldekoration.

Going going!

Som varje år är det gasen i bott hela december. Vi ska försöka baka den här veckan och ha lite adventsfika på söndag. Den 7e har jag bjudit ut flickorna på dinner and drinks! Den 10e är det tjejernas julfest hemma hos Samuelssons. B får följa med för M är borta. Den 13e är det modos julfest. Vi har försökt fixa barnvakt men vår tjej skulle på landlagsläger. Damn talant!

Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag promt skulle åka hem med M den 22e. Jag skulle ju kunna ha åkt redan den 15e å va hemma längre men nu när ja känner efter så ska det iof bli gött å va ledig tillsammans med M över uppehållet.

Nu går väl även mina tankar åt att jag ska komma tillbax hit till nyår. Först tänkte jag stanna hemma längre. Men vi håller på att planera en nyårsfest och jag vill verkligen fira nyår med M i år. Vi har bara firat tillsammans ett enda år. Enda kruxet är att jag verkligen vill va hemma när Sofia kläcker så ja hoppas h*n kommer i tid!! Åså hoppas vi ju på barnvakt med...;)

Lilla flugan är fortfarande sjuk men febern gikk ner med Alvedon iaf. Det måste va tänderna för det känns som den där lilla piggen i hennes mun blir större per timme! Joy!