Del 2

Bella är nattad.

Det var många olika figurer på festen.Pippi Långstrump och hennes hip-hopmorsa.
Arlene the indian."Att va söta men lika som bär vad är det å ha?!"Lindsey som en av medlemmarna i superhjälte familjen.Kidspic! Bella låg och snarckade tyvärr.Godingar!!

Det är så kul att vi är sånt gott gäng och kan hitta på massa roliga saker med barnen.

På tisdag flyger alltså jag och B söderöver och det ska verkligen bli skönt att komma hem en stund. Bloggandet kommer det väl bli lite si och så med eftersom jag har tänkt att lämna datorn hemma. Men ett och annat mmsinlägg ska jag väl lyckas få till mellan plugg, släkt och utgång.

Laters!

Happy Halloween!!

Idag åkte Sofia och Lars hem Det har varit underbart att ha dom här och jag är glad att jag och B åker hemåt i övermorgon så vi kan hänga mer! Ni får gå vidare till Sofias blogg om ni vill se vad vi har haft för oss. I helgen har vi iaf firat halloween. I lördags var vi på Knasiga kojan och det var mängder med små häxor och spindelmän där. B gjorde succé som världen sötaste clown.Förvandlingen börjar...Done!Bella och dinosaurien Nick.

Nu är vi precis hemkomna från Lindsey och Freddies halloweenfest.B och M gjorde en pumpagubbe som gåbortpresent.

Bing var lite mer tveksam..

Jesse James.Kat von D.

Fortsättning följer.....

Klockan är 06.59 och jag ligger å väntar på att B ska vakna....

M är uppe å smyger runt han ska iväg på träningen sen flyger laget till Linköping för match. Dom kommer hem ikväll igen å d e ju alltid skönt. Nu är iof Sofia och Lars här så nu skulle d för en gång skull inte göra nåt om dom åkte dagen innan.
Anyhoo, vi andra ska åka till Umeå för lite ( läs: mycket) shopping. Jag har vridit ur hjärnan och lyckats klämma fram vad jag och M ska vara på halloween. Det är ingen idé ni frågar för ja säjer inte....nä men det är ingen idé sa ja ju.....men sluta!!....ni får se sen...men lägg av nu, nu pratar vi om nåt annat.
Till exempel hur kvinnan i hälsoaffären sålde hudsalva som schampoo till mej. Jag var där inne i måndags för att köpa schampo till min torra hårbotten. Jag ville inte köpa ett i en vanlig affär för d e så mycket kemikalier och ämnen som naturen blir ledsen av i såna specialschampo ( kan ja stava till schampo? Jag är osäker). Så då traska jag alltså in på hälsoaffären och hon hjälpte mej så vänligt och talade om att det fanns två sorter i samma serie som jag kan prova. Ett som jag kan ta 1 gång i vekkan i kombination med mitt vanliga schampoo och ett som jag kan använda varje dag. Jag valde det som jag kunde ha 1 gång i vekkan. Kom hem, hoppade in i duschen, tog en klick av "schampot"...Det lödrade inte och var väldigt tjock tyckte jag. Som balsam fast segare. Men vi som alltid låter top model och project runway ackompanjera våra dagar vet att "The wen-girls" får otroligt fint hår av schampo som inte löddrar. Underbart tänkte jag. Det här är bra grejer! Man kanske ska låta d sitta i lite som ett balsam. Jag tog dock mitt vanliga schampo efteråt för det kändes ändå lite konstigt. Så eftersom jag inte riktigt visste hur jag skulle använda mitt mirakelschampo och det stog heller inget om håret på tuben ( förståligt) så gikk jag igår tillbaka till affären där det med hjälp av en annan expedit visade sig att jag hade använde hudsalva i barret. Jag fikk byta och allt är frid och fröjd. Men kvinnan i affären ska ha cred för sin säljteknik. Hon stog ju länge å berätta om hur nöjd hennes man var som använde "schampot" en gång i vekkan och hur den andra tuben hon visa mej, som inte heller va schampo, var en storsäljare. Hon var trots allt mycket trevlig så jag skulle inte vilja kalla henne för klåpare men ändå. Klåpare!!

Se där! Nu rasslade det till från Bs rum.