Oktober

Chefen hade fyllt år och vi gikk och hejade fram grabbarna till seger som skulle visa sej va starten på en segersvit som höll i sej i 8,9 matcher.

Det var dax för B att ta mässlingssprutan. Nu ska vi inte dit förän hon är 3 tror jag. Herregud 3 år!

Söstra mi kom upp och hälsade på med litet A. Vi gikk på hockey (ser ni ett mönster?) och var ute å käkade gott. Sprang hem till hysteriska barn som M inte riktigt redde ut.

Vi gjorde äntligen slag i saken och köpte ny soffa. Den tar upp nästan hela bloody wardagsroom men det är den skönaste soffa i stada!

September

Den första höstmånaden och vi gick till hallen. B letade efter sina vapendragare i loungen men hon flyger solo denna säsong och sällade sej snabbt till dom äldre tjejerna.

Vi hade uppstart både på bästa jobbet och med hockeyn.

Lina och Pelle bjöd in till tidernas kräftis med överraskningar i form av Mårten The bartender och Jennie å Susse hade med sej egenfiskade kräftor som slog dom köpta med hästlängder! En fest där fysiken till slut satte stopp men inte psyket! Mycket lyckat och jag ser fram emot nästa!!

Mamma och pappa var uppe och hälsade på. Dom provade huset gästrum på bottenplan och vi gick på hockey och hade det gott!

Augusti

Det började gå mot slutet på sommaren och vår vistelse i söder. Vi gick barbent,åt glass och jag hälsade på Riddaren nere i götet för vin, samtal och Mastermind. En av mina absoluta favoritsysselsättningar!