Bella listar

Bella hissar och dissar mat!

Bäst

1. Hundben ( helst små så man kan ha hela i munnen).

2. Citroner( helst stora bitar av skalet som man kan ha i munnen).

3. Hundmat ( samma anledning som nr 1)

Sämst

1. Allt som mamma lagar.

2. Allt som pappa lagar.

3. Tropisk fruktblandning med bitar.

Idag åt hon en morotsslant med en mikroskopisk laxbit och osynlig sås. Till detta avnjöt hon en stor klyfta citron.

Aj

Nu är äntligen alla ombord på båten till EM. Efter mycket blod svett och missförstånd. Ett steg närmare bollen.
Nu ska vi bara jaga rätt på biljetter som inte fullständigt ruinerar oss.

Har även kollat på flyg+ hotell till NYC. Inte så farligt dyrt alltså efter lite tips från unga fru Tellqvist. När resan blir av, ja därom tvistar de lärde men vi siktar på under 2012 off season iaf. (vad annars...)

Apropå staterna så har Arlenes syster, tillika min smugglare, sladdat in i stan och det betyder åxå att MARC är på plats äntligen!!
Ska lägga upp en bild senare. Som jag har längtat och väntat på den. Bs första arvegods så hon är åxå exalterad naturlimóe!

Ikväll är det hemmamatch igen mot.....ett annat lag...så kvällen är räddad och kvällsmaten likaså, popcorn.

Förra hemmamatchen sålde vi tjejer armband till förmån för familjerna till de spelare och besättningsmän som dog i den fruktansvärda flygolyckan i Ryssland förra året. Vi sålde för ca 40.000 kr och alla drog i oss och ville köpa både innan och under matchen så det var mycket lyckat! Sara har verkligen gjort ett kanonjobb med att sprida budskapet och engagemanget inom hockeyvärlden här i Sverige. Nästan alla elitserieklubbar är engagerade och även några lag i dom lägre divisionerna. Armbanden säljs åxå i bla NHL och den tjeckiska ligan. Att så många sluter upp och bryr sej värmer att se.
Nog om det!

Imorrn är det dax att lufta sej lite igen. Det är dinner and drinks för att visa Arlenes syster Ö-vik by night. Hon är från Boston utanför NYC så besvikelsen är redan inkluderad. Men det är kul för oss andra att hoppa i nån trasa utan dregel och känna ruset för ett öjneblick!

Det här är bilder från förra drabbningen.
Blir nog lite lugnare imorrn...