Pärs!

Vet att jag är sist på bollen här men kollade sista avsnittet av "torka aldrig tårarna utan handskar" på svt play. Eller det var svårt att se igenom alla tårarna som jag torkade utan handskar. Vilken serie, jag är helt tagen. Älskar Paul!

Ikväll vann älsklingen och grabbarna i götet. Härligt! Även om det är liiiite mindre kul när dom vinner mot Frölunda. Det har ju ändå alltid varit hemmalaget.

Nu ska jag pipa ut med Bing och sen väntar sängen. Imorrn jobbar jag stängning på brandis och efter det är det full förberedelse för våran brudweekend!

2 dagar kvar!

Längtan efter Riga nådde oanade höjder igårnatt när B var uppe mellan 2 och 5 och att jag visste att jag hade världens längsta jobbdag med utv.samtal osv och att M skulle va borta 2 dagar. Lite kaka på kaka var det som. Men nu är den dagen förbi och vi kom ut på andra sidan. Idag känns det betydligt lättare. Slutar tidigt och jag och B ska ner på stan efter jobbet och handla det sista inför trippen. B va iof inte så nöjd med att stiga upp 05.30 men som tur va var favvofröken på plats när vi kom till förskolan.

Nu börjar det ramla in barn här.
Laters!

Sara sa att B fikk följa med till Riga efter att jag hade lagt upp den här bilden på insta.

Ändrat!

Ni vet när jag nyss skrev att jag var avis på Sofia som skulle till Ullared. Inte så mycket längre när jag fikk den här bilden. Det där gula uppe i hörnet är Ge-kås....