Ja det var väl roligt!
I förrgår kom två av dom bästa ja känner och vi surrade av oss lite. Har inte sett dom sen i augusti! Det var hysteriskt ett tag med alla barnen. Min lilla donna blir lätt extas tillsammans med andra och pumpar upp ljudnivån rejält. Till slut gikk luften ur och hon och stortjejen Nellie ( som hon heeelt oväntat fastnade för) satte sej och pysslade och vi kunde få lite lugn att prata.
Som tur är ses jag och Helena snart igen när vi ska ut på lite födelsedagsmiddag nästa lördag. Då tror jag vi grottar ner oss ännu mer i husköp och amorteringar.😆 Min Natz har jag en aning om att det inte heller dröjer så länge innan jag får se igen.😍

Jag och B har även haft en lugn mellandag hos mormor och morfar med lunch och som vanligt hjälpta jag dom att knäcka Kvällsstundens korsord. Morfars lexikon och almanackor är bra men tillslut var det ändå Wikipedia som knäckte den hårdaste nöten.
Nöjda gikk vi vidare till Hantverkaregatan och fikk halsen utbränd av nyårssupéprovning.

Igår va jag och Sofia på rean i stan och jag kom faktiskt hem riktigt nöjd! B.la en leokappa bara en sån sak!


Lunch på gyllene måsen naturligtvis. Äter där så ofta jag kan. Otursamt så har vi ju inte denna näringskanon hemma i övik så det gäller att bygga upp ett lager. För bebisens skull.

Idag är det kalas igen. Agnes ska få en 2a som Bella sa igår. Dom har så kul tillsammans den här gången!

Saknar mitt M mer än vanligt den här gången.❤  Men nån måste va jobba och ta hand om damerna. Tror dom är likvärdigt missnöjda med det upplägget.

Lite julPå g hemåt.


B har åxå en bäbis i magen. Kusinerna blir roligare för varje gång vi ses! A och B på sin häst Mistrale,


Familjen är fulltaglig igen. Märks att han inte glömt oss iaf.😍


Bakar lerkakor.


Chillar efter mat å klappar.


Finklädd i snurrklänning från farfar.


God Jul med världens bästa M!❤


tipp tapp

Nu är julafton här. Endast Maria är vaken. Verkar som jag har en inbyggd klocka som ringer vid 6.30 varje morgon och börjar med morgongymnastiken. Bredvid mej ligger mitt. och i sitt rum (mycket viktigt) ligger min fina tjej och sover. Att ja haft sån tur som får ha dom! Och nu är det ett till litet hjärta på väg.
Idag firar vi hos Ms föräldrar och imorrn far vi vidare till syster S. Äntligen är julen här!
God Jul! ❤