Härliga tider, strålande tider

Idag har det snöat heeeela dagen. Ser ut som snö, känns som regn...
Då tänker jag på våren och alla härliga saker som händer. Kanske en helg i Storborgar´n med Åsa och Göran, mor och bror kommer upp och hälsar på, jag och B åker hem över påsk och mitt fina fadderbarn döps, (Det är så roligt att få förtroendet än en gång.), jag å L åker till hufvudstaden och slår klackarna i taket med Sara, jag och M åker till portugal med härliga vänner, Nina kommer upp och hälsar på. Det händer så mycket trevligt så en dag av blötsnö kan jag klara av.
Nu längtar jag hem till onsdagsmys med M och enhilladas!

Min kontakt med omvärlden är inte helt återställd men jag hoppas att vi ska vara "up and running" imorgon. Tyvärr är ju ALLA kontakter borta så det blir ett arbete att snoka reda på alla igen. Men dom som det är meningen att jag ska ha kommer förhoppningsvis av sig själva å resten tar ju bara plats. Jag kommer ju ha samma nr så för er blir det ju intet nytt.

Here we go!

Idag är det full rulle. Trots det ligger jag fortfarande i sängen och inte ett ljud har hörts från Bs rum än. Skönt att hon får sova ut, det lär ju bli ös hos Majja.
Men jag borde gå upp och packa för den här dagen. Måste ha med mej alla kläder och piff till jobbet så jag kan svida om där innan jag sladdar ner till Lina på rummet. Det ska bli kul å ta på sej serveringsskjortan igen för en kväll. Blir ju lätt åxå när jag jobbar med övik härligaste brudar.

Så har jag det

B somnade nästan direkt ikväll. Väldigt skönt för mej som är ensam ikväll då M har match. Efter att hon flera kvällar i rad har hållit konsert  i över 1timme och kört hela repertoaren, med godbitar som "lilla snigel" till klassikern "vart bor du lilla råtta" så bestämde vi oss för att säga till på förskolan att hon bara behöver sova 1timme på dagen. Vi kör den här veckan och hoppas på lugnare kvällar. Vi lägger henne ju runt halv 8, 8 vilket inte känns för tidigt el för sent, hon är ju inte så morgonpigg heller så känns som hon behöver komma i säng då. 
 
Den här veckan är det mycket på gång så jag är gla om jag kommer ihåg allt. Imorrn är det jobb, utv.samtal och sen träning. På fredag är det mentorstid med Åsa, jobba stängning och sen iväg och hjälpa Lina med ett gäng damer som bokat vinprovning. Lördag är en historia för sej. B sover hos Majja från fre till lör eftersom jag jobbar kväll och M har bortamatch i Växjö. Det betyder lite barnfritt även på lördag och dessutom är M ledig och då vill jag göra ca 3476 olika saker. Senaste utkastet till schemat är PW och träning på morgonen, sola, åka till second handen i gullänget, färga håret hos frissan, en sväng på stan och sist, piffa inför dinner and drinks med tjejerna 19.30. Åh vilken ledig dag! Ska delge M PM:et för dagen och se om han är på eller vill spendera sin lediga dag framför vinterstudion. Söndagen vill jag inte tänka på då jag förmodligen kommer va lite trött i ögat och M är på hallen mellan 8.00-20.00. 
 
Träningsinspirationen denna vecka kommer från en blogg jag just hittat med fin blandning mellan hemmaträning och kosttips. www.ojala.blogg.se. Hon bor ju i Grästorp så jag får ju lite härliga glimtar från hembygden åxå.
 
Slutligen håller jag på att bryta ihop av att ha skrivit det här inlägget på paddan som tror sej veta vad jag vill skriva hela tiden och ändrar alla ord och meningsbyggnader så jag måste gå tillbaka 7 ggr på varje mening. Nu när jag skrev ordet varje ville den ändra till ordet barbecue, känns det rimligt!