Vacay!

Oooooo vad jag längtar tills vi blåser iväg söderöver! Jag längtar så efter alla där hemma på slätta. Gardis och Bing!
Vi måste verkligen sysselsätta oss nästa vecka när B inte är här heller så tiden gå fort fortare fortast.

Vet du, aaatt

Härligt å ha sällskap på muggen...Av en snorig och något febrig unge. Hon är precis som vanligt i humöret men en lite hetare och lite kladdigare version av sej själv. Så dom 2 dagarna hon skulle vart på förskolan den här veckan gick om intet och vi får ta oss dit nån dag senare i veckan så vi kan önska glad sommar.

Imorrn ska jag iaf önska glad sommar till alla "mina" barn för då är det dax för sommarfest på brandis!

Inte ett moln, så långt ögat kan nå

Traditionell midsommar var vad vi firade igår. Midsommar stång, folkdräkt och dans (dock inte på eller av oss), springande barn på ängen, starke man, fiskdamm, glass. Fint var det! Efter att vi packat ihop oss susade vi hem till Mia å Danne för att fixa krubb. Äntligen fick vi prova hjorten som legat till sej i frysen några månader. Den blev superb tillsammans med allt annat göttit.
B gikk ut hårt och blödde näsblod 5 minuter efter vi klev innanför dörren men det gikk snart till sej, annars var det en lugn tillställning med hög musik. Efter kubbspelet hojade jag och B hemåt och idag känns det skönt med en tidig sorti.

Vill ut i spåret idag men ska nog ta d lugnt med en promme (om det går längre..). Vill inte riskera att bli ordentligt sjuk nu när det verkar som lymfkörtlarna börjar tagga ner.

Nu hoppas jag bilderna vill ladda upp sej och inte bara massa konstiga krumelurer.