Aarrggh!Superblygis innan dansuppvisningen.
Tog inte ETT steg när det var deras tur att skaka loss till Gosa, gosa. 
Men ändå hur nöjd som helst efter föreställningen och ville dansa igen. Enligt henne hade hon dansat och det är det som är huvudsaken. Jag öste beröm och hon fikk ett godishus av sina fans Majja och tanta Lena.
B var mycket nöjd med att få ha sin (för liten) piratpyjamas på sej. Innan vi åkte stog hon framför spegeln och övade på sina "Arrgghh! Arrghh!" och sa att "vi är elaka pirater du och jag mamma. Och jag är kapten." 


Efteråt tog vi en fika på stan och träffade på självaste Santa Claus! B satt i knät och önskade sej paket....som man kan öppna. Och gav tomten en pepparkaka för att förbättra sina chanser ytterligare. Nu hoppas hon att han kommer till både mormor och farmor och farfar.


Eftersom det var kallt som en isbjörns
rövhål idag så slank vi in på bibblan å lekte lite och spelade på datorn. 

Väl hemma svängde vi ihop en saffranskaka till adventsfikat imorrn och ställde fram ljusstaken så nu är det bara full fart mot julen.

Som ni märker är allt så skimmrande härligt här.....
Att jag har vart ensam med en trotsig 2 åring i 4 dagar, början till foglossning så ja inte kan lyfta och går som en anka, vi badar i dammråttor, lever på müsli, sover fortfarande på madrass på golvet och att Tvn slumpvis varje dag väljer ut vilka kanaler som inte ska fungera el inte har nåt ljud och kaffet är slut behöver vi ju inte orda så mycket om.

gott gott i gott gott

Nog är fredagsmys! Nyduschad och popcornskålen i högsta hugg sitter vi å kollar på Laban.
Jag har såklart förberett mitt eget fredagsmys efter Bs nattning åxå. Parman är tinad, melonen är tärnad och brödet är skivat. Ett glas rött hade suttit som en fläskläpp men det dröjer ju ett tag till...

Bokade inte mindre än 2 UL igår. Ett före jul och ett efter. Vi hade fått tid 30 dec och det funka ju inte toppenbra eftersom vi är hemma i götaland då.
Så åxå för att M skulle kunna vara med så var dom så snälla och bokade in oss 2 ggr.
Damen jag pratade med måste haft lågt socker el nåt o början av vårt samtal för då va hon så jävla vrång och sa att "ja det är ju erat val att ni inte är här" och "vi har ju väldigt ont om tider" och allt va natten å ditten å datten. Men sen måste hon fått sej en prickigkorvsmörgås el nåt för i slutet av vårt samtal så gikk vad som helst bra helt plötsligt och hon önskade oss trevlig semester. Så nu blir det kul å få se knatten 2 ggr!

Från kalaset igår.


Vi fikk underbara hamburgare med massa goa tillbehör. B.la en spenatdipp som ja måste prova å göra själv!

Nu kör vi happy feet och sen operation läggning!


Nu ska vi hugga gran, Jaah! Nu ska vi hugga gran, jaah! Nu ska vi hugga oss en graaaan! yeah.

Julpysslet fortsätter! Idag ska jag och B iväg och inte hugga oss en gran men köpa en gran och belysning om allt går vägen.
Jag ska åxå försöka få tag i pixikalendern på akademibokhandeln. 1 bok varje dag! Fantastiskt bra för B som älskar böcker och vi läser varje kväll. Det borde ALLA göra för sina barn från att dom föds och så länge man får!!! Bara positivt för språket och allt, allt.
Sidospår, vi har iaf lite att stå i idag och ikväll ska vi fira Mimmi igen på hennes riktiga födelsedag!!!