Trött men STOLT!!!

En timme mindre....Ganska trött. Spring spring spring igår på matchen! Men d gör inget när mina fickor svämmade över av cash och kortslippar från härliga människor i logerna som köpte sej trötta på Rosa bandet mössor å tishor!!Det samlades in över 300 000 (!!!) och då är inte ens möss/tröjförsäljningen medräknad! Hoppas få se totalsumman på Rosa bandet galan på måndag. Så jävla bra ordnat! Silent action med H. Lundqvist tröja b.la och där en Takida gura orsakade vild budgivning i slutminuterna och landade på ett mycket behagligt 5 siffrigt belopp, Rosé bar, 50/50 lotter som tog slut, hjärtan, mössor (som tog slut!) och t-shirts, grabbar och töser som cyklade och sprang på Modo sports Academy I utmaningen och killarna spelade i råååsa matchställ som sen åxå lottades ut!
Så kul att få chansen att hjälpa till!! Bara kul me alla härliga tjejer!
Ni hör ju själva att jag seglar på puttigulliga fluffiga ROSA moln! 
Ohh the humanity!!
oppss!

7 dagar sen sist, det rullar på.
Fikk hämta B på förskolan idag då hon hade feber och vart hängig. Hon sov en sväng när vi kom hem men sen dess har d vart full fart. Inte sjuk direkt men liiiite feber så vi blir hemma imorrn.

Nu har hon knoppat in iaf efter att Majja vart här å hängt en stund menas jag var och avverkade ett utv. samtal. Guld med  hjälp imellanåt!
Imorrn ska jag hjälpa Lina när ett nytt byggprojekt ska invigas här i stan. Vi ska servera bubbel och snittar i klackar  och red lips enligt chefens order. Fint ska det va när d kommer kommunpampar från Stockholm!
Gött å komma ut lite när vi vart hemma hela dagen. Då ska B leka med tanta Lena en stund, en favorit.

Snart dax för Greys!


inte bara skrik och gap

Favoriterna just nu av det mer behagliga slaget är cykla 3-hjuling och pussla. B är jätteduktig och klarar av ganska många bitar helt själv! Jag gillar ju själv pussel och funderar på att inhandla ett eget 1000 bitars. Jag å F:et byggde lite på hennes Brooklyn bridge (tror jag det va) och det är ett underskattat sätt att umgås på. B har en bit kvar till 1000 bitars men ett hett julklappstips är mellan 9-20 bitars pussel. Inga knopppussel d är för bebisar. 


Idag va det halv stängningsdag på Valdi (som vi kanske missat lite) som tur var kunde tantaLena rycka in och hämta B och även följa henne på veckans höjdpunkt dansen!