dagarna som är dagarna

Dagarna går och än finns det inget piffit att visa i vårt nya hem. Sakta men säkert packar vi in oss. Men som jag sagt till alla det är så skönt med plats! Känna att man kan ha var sak på sitt ställe. Få ställa undan saker. Underbart!
Nu har vi äntligen beställt tapet till köket. Tro när den kommer upp bara. Så mycket vi vill göra. Känns så kul att ha framtida projekt som inte är så avancerade att det behövs massa tråkigt förjobb som dränering el byta badrum el dra el eller nåt. 

B sitter just nu och inviger badkaret. Dom har snålat på vattnet förra ägarna. Det är inget tryck i slangarna precis. Tog hem halvtimme att fylla upp karet. Huset kommer väl få en chock av vattenbelastningen nu när vi bränner på.
Idag verkar nån vart här och monterat in parabol åxå. M fixar och donar så ja hinner inte med i svängarna. Tur jag har som har honom!!
Min favorittapet i huset. Vill inte riktigt göra mej av med den. Lär ju få hänga med ett tag till. Gästrummet e ju inte prio direkt. Framförallt när gästerna lyser med sin frånvaro denna höst, ehum.....

Klagomuren

Jag försöker verkligen hålla humöret uppe det gör jag verkligen. Alla säjer att det inte är så kul å flytta/packa. Men sen när det närmar sej så tycker alla det är så förbannat roligt att få flytta till nåt nytt. Folk påstår att dom hatar att flytta men INGEN hatar att flytta lika mycket som jag. Tyvärr är det heller ingen som flyttar lika mycket som jag. Jag tycker ju åxå att det är det roligaste som hänt att vi skaffat hus men jag vill bara bli klar klar klar!!!
Vi packar och packar men inget försvinner.
Jag har dessutom åkt på en megaförkylning så jag typ tappat rösten och är dyngtrött och huvudvärkig hela dagen lång.Färdigt för idag!

Lördag en sån dag

Sista dagen på single parent livet för denna gång!! Yeeii! M har vart borta sen i onsdags och det har gått bra men ja känner att jag är på upphällning. Det passar väldigt lagom att han vänder hemåt nu.

Åh Helena frågade om vi kunde bestämma nåt datum som hon å Andreas kunde komma upp och hälsa på! Vi hann ju bara ses pyttekort i somras. Det är ju så kul med besök och i vinter har vi inte ett enda inbokat än. men jag hoppas det börjar röra på sej nu när Casa de Bella står klart nästa vecka. Komsi komsi alla fina!!

Idag ska jag packasom alla andra dar. Eller där ljög ja igen det är för sorgligt. Jag har inte packat alla andra dagar jag har undvikit in i det längsta att packa och istället lagt pussel med min dotter.
Tror vi köper 1000 bitars snart, hon e grym!! Lägger nästan alla pippipussel själv. Hade noll koll på att hon hade såna skills. Dom lär sej nåt på förskolan! Money well spent!
Nåt annat jag gillar med henne är att hon är morgontrött. Går sällan upp innan halv 8 och det är vad jag förstår sovmorgon för barn. Känns skönt att vi kryssade i den rutan. Jag är ju rätt morgonpigg så d hade nog inte gjort just mej så mycket om hon vaknade tidigt. Men jag tänker på dom flesta andra som är morgontrötta, varför kryssade dom i andra rutan. Verkar ju skitjobbigt att gå upp kl 5. Aja, det är ju svårt å veta hur andra tänker.
På dom är bilderna kan d ju se ut som om B är chef över packning och nyinköp. Men låt er icke luras det är jag som håller i tåtarna och bestämmer. Hon är rätt mycket i vägen faktiskt och packar sådär om jag ska va ärlig. Hittills har hon bara packat en kopp, två filtar och en bok. Det är lite magert på en hel vecka tycker jag. Men vi får se om hon tar igen det idag. Hon skyller på att hon inte gillar att få trycksvärta från tidningarna när det ska packas in saker. Men vem gillar det? Vi kan ju inte köpa 1000 filtar och packa in i för den sakens skull. Det var hennes idé, 1000 filtar. A tjena! Tack för hjälpen lixom..