3 månader

Ledig helg har ju jag för det mesta. Men denna helg är även M ledig. Underbart! Vi har gjort ordning i garaget så till och med en bil kommer in. Nu ska jag piffa upp 2 av dom 5 (!) vagnarna å se om vi kan få några kronor för dom.

Jag och Sigge chillar (pensionärsvilar) lite menas M och B är på bio med några kompisar. Bella va så till sej så hon höll på å krypa ur skinnet. Vi ska försöka lära oss att inte säja sånt här för tidigt så kanske vi får ha öronen kvar. Men det är ju härligt å längta åxå.

Igår va vi med S på 3 månkontroll med tillhörande dubbelspruta i benen.
Han går loss på 8.1 kg och 66 cm nu. Mycke gosse! Vi hade lite skrikfest igår kväll för han var superöm i benen. Räckte man tittade på dom så börja han vråla. Men med en Alvedon på rätta stället sov han gott till slut.


Spexarns pöjk.

B öppnade sina paket från farmor å farfar vid frukosten idag och drog på sej Pippi strumpbyxorna direkt!



Nu tvätt. Living the dream!
Ikväll blir d bakpotatis och fortet.
Labol! Slå i gonggongen!

High five på den!


 
I lördags bar det iväg till Sollefteå för kick-off me hela laget.


Den här tjejen skulle på egen fest med Westmans. Så Lena kom å hämtade henne och sen möte jag å Sigge upp dom andra tjejerna.


Utsikten var helt ok från hotellet med en regnbåge som det kändes som man kunde ta på. Va tvungen å ta bild pga av häftig!


Efter vinprovning och spa för oss brudar och teambuilding för grabbarna så möttes vi upp i Skybaren för middag.




Bäääästa bordet! 

Dom senare bilderna får arkiveras.....Fortfarande trött i ögat idag. Men det var d värt!  Lina hade ordnat det såååå toppenbra!!❤

Härlig start på säsongen!!


He's back!! ❤❤❤❤

Äntligen är M hemma igen. Så härligt att familjen är samlad. Får uppdatera honom om hur vi har det här hemma bara. Rutiner åså. Dels så e ja kontrollmänniska och dels så ställde han disken på helt nya ställen..


S snuttar vidare på giraffen han fikk av sin faster.


Slips och mjukisar, klär sej lite som sin morfar brukade göra.


Mutor....humf.....okej då.