Ritsh ratsch!

Idag körde jag sista passet på gymmet för detta år. Lunchspinning, helskotta va ont ja hade i låren sen crossen igår och nu på kvällen är det mycket oskönt kan jag säja.
Var ändå lite sugen på att köra Lottas nyårskarameller imorrn men vi har ju vår egen dagsaktivitet att klara av.
Iaf, efter träning och lite shopping, b.la panikköp av en bh som jag glömt att ta med mej till ombytet..så åkte vi ut till Bazinga och möte upp resten av gänget. 


Sigge hade fått en slashflaska utan slash.
B hade få grimaschfeber och såg ut såhär på alla kort. 
Hennes farfar fikk åka rushbanan som jag bangade..Efter det frågade B mej om jag vågade varje gång vi skulle göra nåt.
Ja! Jag vågar va i bollhavet!Sigge var mycket nöjd över karusellturen.

Imorrn är det ut me det gamla och in med det nya.
Ett nyårslöfte i år kanske,,

GRATTIS AGNES!!Ett år till har gått och idag blir du stortjej  (enligt Bella).
Det är så roligt att dom här tjejerna alltid ska följas åt!❤️❤️❤️

ho ho var är jag?

åh,..när jag är förkyld ( och jag hoppas d bara är då) verkar jag fått problem med innerörat, det är jag och Stig-Helmer, så min balans försvinner och jag blir helt snurrig.
Händer bara under träning när jag gör övningar med huvudet typ neråt. T.ex på  pilatesboll och liknande. Måste ha nåt med ansträngningen att göra åxå eftersom d bara händer när ja tränar. Sjukt irriterande! Har hänt en gång förut och igår igen på crossen på stationen när vi skulle ligga just på pilatesboll och efteråt när jag skulle upp och springa sprang jag som en hare framför en bil. Hit och dit och fikk grabba tag om stepbrädorna för att inte ramla. Det går till sej hyfsat men känner mej lite vimsig hela kvällen sen.
Har googlat ( jag veeeet, aldrig googla) och det verkar va rätt vanligt att bli yr när man är förkyld och inte så mycket att göra åt tyvärr. Det kan gå till sej av sej själv, eller inte. Känns bara tråkigt att det ska begränsa min träning, det har jag ju redan latmasken som gör..