passar mej

Sommartid. Passar mej perfekt. Sovit till halv 8 istället för halv 7 känns ju lite mer ok på en helg. Tidigt ändå för de flesta andra men jag är en earlybird så för mej är det alldeles lagom.
Igår va sån underbar dag!! Vi var ute hela dagen och framåt 4 så susade vi ut till Maria och Jögga i Domsjö och fikk b.la smaka Mobergskt direkt från stekhällen. B hängde med stortjejerna och dom var så söta och tog hand om henne så bra. 
Det är så kul å bara hitta på nåt spontant å inte alltid behöva styra upp saker å ting i förväg. Blir ofta dom bästa kvällarna när det bara blir som det blir.

I torsdag gjorde jag mej av med min älskade ombre, som blivit en deep dye, som blivit mest tuggummitrassel.
Färgen vart jättebra och frippan är mest Hedvig från A till Ö.
Det får va på tillväxt tills vi kommer hem i sommar och Julia kan work her magic.
Känns iaf fräscht och iordning till bebisen kommer. Nu är det bara resten kvar. Tänkte anlita ett proffs för att fixa både brynen och naglarna.
Känns som jag vill ha en okej grund när fasaden bara rasar och jag hasar runt i Ms mjukisbyxor och oknäppt amningsbh om några veckor.


(Jag vet stirret, men strunt i det och kolla håret istället.)

Vi går på fest!

Nyss hemkomna efter en liten vända på stan. Strååålande väder så vi tog (Ms) bakispizza utomhus i solen.😎
Igår var det ledaravslutning i vanlig ordning på Vigges vind. Riktigt kul som vanligt och Manges bryt när han ska berätta historier är priceless och knappt kan andas fram poängen, om d finns nån. Men önskar ju som alltid att jag kunde smaka lite starkt åxå. Längtar såååå till sommarens mojito!


Enda bilden från igår tyvärr. Maria å M utför intima lekar för att kamma hem segern till sitt lag. Jag väntade med mitt deltagande till det var dags för kvällens klassiker "Sanning eller Bullshit". 
Tyvärr förloradade vi totalen men jag for ändå hem glad i hågen vid 23.30 rycket. Ganska bra för en knubbis som vanligtvis knoppar in vid halv 9.

Knappert urval på presentabla kläder just nu. En tunika bli en tröja och resårband i midjan är ett måste, spec om det vankas käk under tillställningen.
Stängde på jobbet så stannade kvar å körde piffet där.
Nu en liten eftermiddagslur innan virvelvinden dyker upp.

Där jag vill vara
Passar ju verkligen bra att längta till nåt sånt här just idag. När Ö-vik bjuder på det här

Så man kan kräkas.

Men nästa år då är det you+me goes Italy.😎❤