Gladare

piggade på mej lite under eftermiddagen och vi målade andra lagret i Bs rum. Hoppas att det räcker för isåfall står tapetsering på tur. Ny mark för oss båda och jag ska givetvis krångla till det å ha våderna på längden. Blir spännande å ser hur (och när) det blir.

Har läst ur alla mina böcker nu. Kanske borde köpa upp mej på nån bladvändare och blaska som får följa med till BB och h*n nu ska sega på ett tag.

Nu är det natti natti för denna dag.

Du måndag så grå å trist

Det är så grått och tungt ute. Bara regnar och ska göra hela dan. Jag är inte så väderberoende men den här måndagen sög ner mej totalt. Skulle hitta på lite saker men har inte lust me nåt. Blev sjukt less på B som bara stog å skrek i sitt rum för hon inte fikk ner nån teckning i ett kuvert menas jag försökte börja på nån slags fotovägg i sovrummet som bara blev sne å vinn.
Än finns det tid att ta tag i den här dagen men ja tror ja skiter i det.
B sitter med lite frukt framför en film (känns för övrigt helt tabu å sätta på en film till sina barn nu för tiden, men idag är det riktigt filmväder så) och jag gör inte många knop.


Bild från en roligare gårdag. Jag fikk ett superfint armband av B (och M gissar jag) på morgonen innan jag och B susade iväg för å kolla på fotboll (lika pissigt väder som idag men då hade jag energi till tusen) och efter det gikk vi på stan. Mest så M kunde måla taket i Bs rum. 
När vi kom hem fikk jag önska middag och det blev pasta carbonara. Marias yngsta tös hade sålt in det så bra på förmiddagen, "-bara jag luktar på det så spyr jag!", så suget höll i sej hela dan. mums! Det blev åxå superdupergott och jag verkar klara av parmesan micket, micket bra.
Bilden iaf är efter hela familjen hjälpt till och målat Bs rum. Tror att det blir toppenbra! Men idag ska nog M få måla sista lagret själv. Han är ju ändå målarmästaren i familjen, jag ser mej själv som gesällen och B är den hönsade lärlingen. Jag hade även rollen som medlare mellan dom andra 2 som inte riktigt var överens om hur mycket färg som skulle användas. B tyckte halva burken åt gången och M tyckte snäppet mindre...
Vi hann även med att rösta givetvis och kollade VM-finalen. Som sagt igår va ja stark och pigg men idag helt urvriden.
2 days to go...

Och på den 11e dagen....

Verkar som h*n tänker slå storasyster i inneboende. Ska han bo hemma tills han fyller 30 åxå eller???
Iaf så tog vi oss ut och socialiserade oss idag/kväll med bästa Maria och Jögga. Grillade och surrade på. Som allt very relax och härligt. Men till slut fikk jag som vanligt akut dragspelsyndrom och kände att jag behöver hem, ta av alla åtsittande kläder och sträcka ut kroppen.
Så nu ska jag sova och som vanligt be en stilla bön om att vakna upp med smärta. Dubbelamen


Årets hatt är inhandlad och till vår stora lycka älskar hon den lika mycket som den förra.