Inte förkylning!!!

Igår pyntade vi på Bellas begäran. Och inte mej emot. Mysigt och härligt att få lite användning för grejerna. Hon tyckte dock inte hon hittade nåt bra pynt. Som enligt henne är girlanger av glanspapper och stjärnor av halm som i favvoboken vi läser om kvällarna nu. 
Härligt blev det och jag skulle vilja köpa mer mer mer. Men det får nog va. Finns viktigare saker att lägga slantarna på. Men en ljusslinga till trädgården eller entrén vill jag få till iaf.

Idag va första dagen med sol sen farfar va ung känns det som så jag pallade upp Sixten i vagnen så va vi ute en stund efter förskolan.
B ville först inte va ute och sen ville hon inte gå in. Hennes logik i ett nötskal just nu.


Sköna böna.❤️Lingonet..❤️

Skymning strax efter kl 14 idag. Liiite tidigt för en söderbo som mej.


S är fortfarande herr rossel och host som han har smittat sin mamma med. Inställd träning som jag var uppriktigt ledsen över att jag missade. Vill så gärna komma igång ordentligt nu. Men halsont och träning är ett big NO NO!
Så det blev honungsvatten, citronshot och vitlökskyckling istället. Hoppas det och ehinagaarden ska hjälpa mej att skaka av mej förkylningen.

Natti!


I måååål!Den här hjälten vände sej i fredags (bild tagen direkt efter, hepp!) och ikväll efter knatteskutt blev han väl inspirerad för vände sej va d enda han gjorde tills d va dax å nanna.
B va grymt nöjd med avslutningen då hon fikk en guld medalj!

Imorrn kommer lite nytt syre in i familjen och resten av veckan ska vi försöka fika ny bilstol till S, hämta sängen till oss, träna, SPAa(!), fredagsmysa, rota fram papper, och mer saker som totalt flugit ut nu men som jag stressat över under dan.

Beställt stövlar och jacka på intranätet som jag hoppas mycket på!! Sällan jag väntat på ett paket så ivrigt.

Natti på er!

hemlige Arne

Funderar på att låsa bloggen igen. Blir mer och mer att jag inte vill lägga upp kidsen till allmän beskådning för folk att göra som dom vill med. Jag vill kunna va fri i att lägga upp och skriva som jag vill utan å fundera på vart det tar vägen. Den ständiga oron som kommer med att vara förälder. Att vilja skydda sin avkomma mot allt ont. 
Ni verkar va 21 trogna fans som följer mej. Ni behöver inte skämmas för att ni följer mina trivialiteter. Så kanske är det dax att ge er till känna om bloggen hamnar bakom lås och bom igen.

idag va en seg läggning. Som jag försökte hålla humöret uppe i det längsta men lilleman knäckte mej när han sket på sej som grande finale precis när han började knoppa in. Säger som Bella " bebisar är inge kult (läs: kul).

Idag älskar jag M lite extra och ser fram emot allt kul vi ska ha genom åren!! ❤❤❤


härliga sommar!