Va händer här då??

Ja, Sigge sitter i gåstolen å bajsar misstänker jag. Dricker upp mitt kaffe innan jag suger tag i den godingen tror ja..
Bella har hoppat i prinsessklänningen och väntar in the Roche brothers för en liten bus el godisrunda. Hon tycker att både jag och Sigge ska va prinsessor åxå. jag ska absolut inte ha hornen jag köpte och Sigge ska inte ha clownperuken. Ingen får va nåt läskigt. Hon vill inte ens prata om hornen eller se peruken.


Här sitter han, pösmunken som säkert hans morfar skulle kallat honom. Som en gammal farbror i sin permobil.


Här är han iaf igår när vi provade out-fiten.


Annars har Bella varit veckans Vivaldi barn den här veckan. Fått ta me sej saker på sin bokstav, målat, mätt sej osv.


En sista glimt av flygresan. Sigge sträcker ut lite innan vi lyfter från Bromma.


Shit pommes!

Oj oj oj dom här trollen alltså. Idag går in på bråktoppens all-time-high-lista.

Vi kickade igång direkt på morgonen med ett klassiskt klädbråk, gikk vidare med "inga ben"- tjafset (bääära mej). Sigge lessnade lite på å vänta till slut och jag försökte våldsamt få av en kofta från torkställningen som jag med all kraft vänligt men bestämt lyfte upp och vrängde iväg rätt in i väggen för att få utlopp för min kokande ilska och gikk sen ut i köket för att avsluta mitt samtal med Bella om hur blommorna får sol på sej för hon hade ju redan glömt vårt skrik och gap. Det här va alltså innan 8.30 på morgonen.
Efter jag hämtade B på förskolan fortsatte vi i samma härliga anda. Det är så jag skakar alltså. Sigge sov bara nån timme på förmiddagen och sen lite i bilen och typ en kvart hemma (blir ingen break lixom) Man blir ju knäpp. Han behöver ju sova mer. När han väl får in dom där 2,5 timmes naparna är han ju så himla nöjd när han vaknar. Men det händer ju max 1gång i veckan.
Och jag förstår ju att B tycker (även om hon inte ens förstår det själv) att det är drygt när ja bär runt på lille fuskeprins hela dagarna. Sigge ska sova vi måste gå ut, Sigge sover va lite tyst, jag måste bara byta på Sigge, Jag ska bara mata Sigge klart så kommer jag, han e lite trött, han e lite hungrig osv osv.
Då verkar det ju som man får uppmärksamhet om man gör likadant aka inte kan gå, inte kan äta själv ( även om d inte är så ofta), inte kan prata bara låta. Spec när vi e själva för då finns d ju ännu mindre marginaler å spela på.
Så jag förstår och försöker låta henne va liten. Matar lite, bär lite. Men jag ORKAR inte förstå och förklara hela tiden. 
Å sen när man är helt slut då ska jag växla upp för en dubbelnattning.
 MEN imorrn kommer räddningen då familjen väller in här! Jag ska verkligen försöka njuta och inte tänka på ruckade rutiner och hej baberiba. 
och jag hoppas att jag inte ser mina älskade jävla ungar på flera dar!❤
Bärfisar!!!

Rossel
Byggare Bob översåg arbetet i söndags när vi satte upp lite speglar och hyllor för att öka trivseln här hemma.


Insåg idag att vi måste rota igenom Bellas bebiskläder efter mössor alt köpa nytt så Sigge slipper ha det här frimärket på sej...Rund, rundare, Sigge.

Mössan är ju a och o nu när Sigge är kapten Snorbuse. Herr Rossel och host har det lite drygt me täppt näsa å slemmig hals. Vi höjer sängänden och hoppas på bättring.

Nu kom stora bärfisen upp, dax å natta.