Lugnet sänker sej

Förra helgen var vi och firade Josefine som bytte ålderslåda. Vi stängde stället såklart och dom som gikk missade året show! Det var ett medley med gästartister och spännande duetter.
Tror jag avslutade med stad i ljus innan nån drog ur proppen.

Denna helg är det dock lugna gatan. Vi slappar bara ( så bra det går med en sockerhög 4 åring och en liten kille som hittade roligt potatismjöl i en låda..).
Bella sa att det satt en farbror med vit muchtasch här alldeles nyss. Han är en hejare på förklädnader.


En del av Bs la-la-la-la-la.


A classic. Morfar prosten. Inte helt pk.


Bok. Bok bo i bokbok.

Nu, Kejsarens nya stil.
"-kan du säja hur hon såg ut? 
-Obeskrivligt gräslig."

bekämpning

Vi har myr- och Siggeinvasion.
I eftermiddag skurar vi och lägger ut myrgift. Yes, silkesvantarna är av. Jag har försökt att resonera med dem. Behandlat dom humant och lagt ut kanel och cayennepeppar, vitlök ättika för att vänligt men bestämt visa att dom har gått fel.
Men dom kommer tillbax, med vingar. Små söta svartmyror, jovars men deras muterade kusiner. Fy fabian! Det killar å kliar på hela kroppen, känns som dom är överallt. Håller på att utveckla en fullfjädrad fobi.
Dammsuger upp alla myror jag ser och sen måste vi väl slänga dammsugaren. Bara känner hur de kryllar där inne i dammsugarpåsen där dom ruvar på hämnd.
Så idag blir det myrr, tack och godnatt.

Sigge har vi inte riktigt kommit till giftavdelningen med än. Men det ska barnsäkras. Ännu mer. Vi har grindar, haspar, dörrar som låses med pincett utifrån. Det är som fort Knox men han är ville vessla. Överallt är han och utför sina stunts. "kan man stå i luften?" "äta toaborste?, "jonglera med knivar", "gå ner för trappan med huvet före?", åka tvättmaskin?", "stå upp i vagnen?", "luta sej mot tvn?", "tugga på sladdar?".  Säg det, han har gjort det.
TRÖTTNA!!


Han försökte förklä sej i morse. men den dåliga ryska dialekten avslöjade honom direkt. Oldest trick in the book.

Ikväll blir iaf drinks och middag me några tjejer i laget. Prisa gud!

TisdagVi lunkar på här. Lugna dagar minst sagt. Om man inte räknar med Sigges kamikazeövningar som hela tiden utförs i vårt hem.
Vilken människa! Han är i "kommer upp överallt men kommer inte ner nånstans-fasen".
Man blir helt slut och får inte gjort ett smack. Och när jag väl får tid så orkar jag inte. Idag spenderade jag hans sovtid med att kolla på Seinfeld och halvsova i soffan. Mycket effektivt.
B har fått kompisar tvärsöver gatan, 2 systrar, som hon leker med från morgon till kväll. Vet inte vem som är gladast, hon eller hennes föräldrar.

Logg:
Sigge hade som vanligt kissat ner hela sängen i morse så att natta om när han vaknade vid 05.30 imorse var bara att glömma. Ikväll ska vi prova att byta blöja på honom innan vi går å lägger oss. Blir knäpp på all tvätt som blir och tidiga mornar.Han gikk i min fälla häromdagen. Kunde inte hålla honom spec länge tyvärr..