bekämpning

Vi har myr- och Siggeinvasion.
I eftermiddag skurar vi och lägger ut myrgift. Yes, silkesvantarna är av. Jag har försökt att resonera med dem. Behandlat dom humant och lagt ut kanel och cayennepeppar, vitlök ättika för att vänligt men bestämt visa att dom har gått fel.
Men dom kommer tillbax, med vingar. Små söta svartmyror, jovars men deras muterade kusiner. Fy fabian! Det killar å kliar på hela kroppen, känns som dom är överallt. Håller på att utveckla en fullfjädrad fobi.
Dammsuger upp alla myror jag ser och sen måste vi väl slänga dammsugaren. Bara känner hur de kryllar där inne i dammsugarpåsen där dom ruvar på hämnd.
Så idag blir det myrr, tack och godnatt.

Sigge har vi inte riktigt kommit till giftavdelningen med än. Men det ska barnsäkras. Ännu mer. Vi har grindar, haspar, dörrar som låses med pincett utifrån. Det är som fort Knox men han är ville vessla. Överallt är han och utför sina stunts. "kan man stå i luften?" "äta toaborste?, "jonglera med knivar", "gå ner för trappan med huvet före?", åka tvättmaskin?", "stå upp i vagnen?", "luta sej mot tvn?", "tugga på sladdar?".  Säg det, han har gjort det.
TRÖTTNA!!


Han försökte förklä sej i morse. men den dåliga ryska dialekten avslöjade honom direkt. Oldest trick in the book.

Ikväll blir iaf drinks och middag me några tjejer i laget. Prisa gud!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: