Framåt

Sigges 3e tand är här. Iaf spetsen av den. Nu vill han bara ha morötter och knäckebröd.

Bella ritar så mycket människor nu. Stora huvuden med stora ögon. Ofta är det Ärt Bert Bacon eller någon släkting. Förutom det och my little pony så händer det mycket med hennes kompis Emma. Emma spyr och Emma har en häst, Emma går på läskiga filmer och Emma äter frukost på utflykt.
Vi får se hur hon utvecklas eller om hon avvecklas. Hon behöver ingen egen stol vid matbordet än iaf.

Imorrn 05.40 rullar Sofia in i staden!! Det ska bli så kul!!!! Vi är förmodligen uppe då eftersom det är Sigges nya morgontid....
4 år!!!

Vi började firandet tidigt på morgonen (Sigge var ivrig, 6.10 ville han börja vråla med en enkel tulipan, jag lyckades stävja honom till 7.30 men sen kunde han inte hålla sej längre.) med sång och paket. Överräckning av mormor och Leifs paket blev startskottet. Mycket populärt och Bellas bageri öppnade direkt.
Det var beställt pannkakstårta längre fram på dagen och vi fick även 3 gäster från kolbacken som hade med sej My little pony slottet från Födelsedagsbarnets drömmar. Hon blev så lycklig!


Deklarerade även inte mindre än 2 gånger att har gästerna inte med sej julklappar el presenter ( vilket som godtas) då kan vi inte släppa in dom på kalaset. Känns bra att vi som föräldrar har lyckats förmedla sunda värderingar och grundstenarna för riktig vänskap. 
Hon tyckte även att det var konstigt att alla kläder fortfarande passade nu när hon blivit så stor. Och att jag måste va väldigt stark som orkar bära en 4 åring.
Tror att hon förväntade sig nån form av mutation den här dagen. Hon har bestämt växvuxit iallafall.