Det är världens holabalo här borta!

Om med det menas huvudstaden. Det blev som alltid sjuuuukt lyckad helg. Vi kom till Ingarö och blev bjudna på världens godaste middag, hängde med Saras grabbar, fikk sjöben på deras övervåning under natten, susade in till Grand, hets åt alla bjudpraliner, drack bubbel, betalade miljoner för ett glas vin, överraskades med leopardlimo, mötte upp med Gotlands finess❤️, party like a rockstar, hotellfrukost, spaning på stan. puss och kram, tåg hem. 
Alldeles, alldeles underbart!!!
kalas!

Vi är officiellt ute ur dvalan efter sjukstugan förra veckan. När man som jag blir psykiskt sjuk av att vara fysiskt sjuk då jag tror att alla negativa tillstånd är för alltid vågar jag påstå att det är extra jobbigt.
Men nu iaf så far vi runt som vanligt och imorrn går kalaset av stapeln som skulle vart förra lördagen.

Jag har bakat. Med mycket varierat resultat...och det som jag på nåt vis alltid lyckas med, bullarna, är det enda jag har köpt. 
Jag är ju ingen sötnöt utan mer en salt böna så tycker jag de mesta recepten är hiskliga mängder smör och fasliga mängder socker. Bella hjälpte till åxå, mycket behändigt att ha en 3-åring att skylla på när d som man gjort ser precis ut som en 3-åring har gjort d.

Annars så taggar jag upp alldeles för mycket för den stundande resan till huvudstaden. Vid den hör tiden nästa lördag hoppas jag att ja sitter mätt och belåten med en drink i handen på nåt trevligt hak efter alldeles för mycket bubbel och glitter på bröllopsmässan.

Nä dax att ta en bajsblöja och plocka ur diskmaskinen..

2 ostindiefarare.


nytt år och nya tag!

Så var det väl tänkt men istället blev vi helt nockade av influensan denna veckan. B och M hade över 39 grader 4 dar i rad och jag och Sigge va lite snoriga, gnälliga och varma.

Tyvärr var det just den här veckan som jag skulle fylla 30 åxå. Jag hade ordnar för kalas imorrn och världens bästa L hade med Ms hjälp tänkt å röva bort mej igår på en 24 timmars get away. Men icke. Det blev italiensk take away istället och mys i soffan. Inte heller så dumt plus alla superfina blommor och gratulationer jag fått.
Nu är jag dock väldigt redo för Sthlm med my partners i crime om 2 veckor! En vecka inomhus i svettiga mysbyxor får en att längta eger klack och gala. Tur då att resan går i glamourens tecken med champangebarer på Grand hotell. Längtar!!!!!

Flyttade åxå fram sagda kalas till nästa söndag. Själva kalaset hade jag orkat ha men inte allt fix och trix innan. Hoppas några av blomstren håller sej tills dess.Bella flyttade in i skafferiet ikväll. Kan förstå att hon vill ha nåt eget efter den här dan när vi vart som katt och råtta.


Sigge "hjälpte till" att baka lite till kalaset. 
Det är som sagt dax att barnsäkra..helst igår....