diggiloo diggiregnDet har inte känts riktigt som sommar men på bilderna ser det ut så så det är så jag kommer minnas denna skitsommar (rent vädermässigt).


men vi plockar svamp,


vi åker tåg,


åker på utflykt och står i.


I lördags var det dax för min och Sofias hemliga resa. Jag hade inte koll på nåt innan taxichauffören paja hela överraskningen med att avslöja att diggiloo var i stan.Vi bodde på Ursand i true glampingstyle. 


Tyvärr regnade och blåste hela showen bort. Vi försökte värja oss med dubbla regnkläder och rosévin men halvvägs in i andra akten gav vi upp och sökte skydd.
Så tråkigt för jag tror ande halvan var bättre än första men det gjorde ju desamma när dom enda som kunde njuta av sången var fiskarna då allt ljud blåste ut över vattnet. Ljudteknikerna hängde  och slängde som krakelspektakel i högtalarna för att dom inte skulle blåsa i sjön.
Men halvstorm och mycket nederbörd är ju tradition på diggiloo så det var inte annat att vänta.
Vi hade en mysig helg iaf och det är skönt att få några dagar när man kan prata till punkt.


nu börjas d

Dä var dä. Sommaren är inte riktigt slut men vi får lite den känslan här den här veckan när M börjat jobba igen.
Undrade första dagen varför jag inte är mammaledig längre typ fram till jul.
Andra dagen, not so much....
När jag låg på alla fyra 4 för 5e gången och torkade upp makaroner och ingrodd banan från golvet.
Vi har vart lediga tillsammans mer el mindre från april i år. Det är inte alla som har det så bra. 
Men jag vill verkligen börja jobba nu. Gnugga geniknölarna i skolans värld. Problematik brukar det sällan råda brist på . Ska bli kul att sätta sej in i en helt ny verksamhet.

Bella verkar trivas iaf. När vi säjer att vi ska åka nånstans så vill hon helst va hemma. Och jag vi har kontrollerat att det är Karlstad hon menar. Men hon saknar Vivaldi tror jag. Pratar om fröknarna och kompisarna, att hon vill visa dom saker osv.
Än så länge är det ju bara som ett sommarlov. Hon hade ju vart ledig iaf. Men tror det kommer gå bra med nya stället åxå. Hon tyckte det var fantastiskt att dom hade sand inne på Sigges avdelning. Inomhus! Det var coolt.

Idag skulle det bli finfint väder så nåt ska vi roa oss med. Idag har vi bil åxå för M testkör en ny bil till jobbet som vi vill ska flytta in hos oss.

Nu kom det en liten fisråtta till mej i sängen. Dags att gå upp!


En vända till bibblan här om dan.B och Sigge lekte fångarna på fortet igår. Sigge skulle promt va La boule och vakta B i fängelsehålan. Jag fick hjälpa honom av med tröjan och leta i hela huset efter en gonggong.

sommar, sommar, sommar

Förra veckan var kusinerna här och det va verkligen jackpot på vädret! Så härligt vi hade det! Det är så roligt nu att vi kan träffas allihopa oftare. ❤️ 


I fredags kom mamma och gammelsmurfarna hit. 


B lärde sin mormor att hoppa "knä" och "rumpa".

Vi spelade kort och mös på.

Det var lite hårdkokta ägg och för breda springor i golvet men tror dom överlevde ett par dar iaf.

Idag kommer Tellqvists hit med kidsen, då blir det full rulle.
I slutet på veckan åker vi hemåt för lite utgång och trevligheter.
Det går mestadels i ett men vi gillar det! Det är skönt att ladda upp och träffa alla som vi tycker om nu så vi har lite att ta av i grådassiga oktober, november. Känns fint att vi har så mycket gött folk kring oss!