En dag ska vi dö men alla andra dagar ska vi leva

Bättre bilder på vårt kök.
Tycker om det mycket. Bra ytor och arbetshöjd. Hade jag fått hade jag köpt hela kåken.

Vi landade här hemma i söndags. Efter mycket hemlighetsmakeri kom dom till slut och hämta M för svensexan. Så var d gjort! Allt som omgärdar ett bröllop är verkligen superkul och det är bitterljuvt när allt man längtat efter så länge är över.
Kommer få en depression efter bröllopet , därför man ska åka iväg för att hinna ta in allt och verkligen lagra i minnet.


Sigge softade i soffan imorse framför dr. Mikael. Han ville ha koll på vad man gör åt getingstick och andra sommarplågor. Bäst å passa på innan syrran vaknar och ska se My little ponys. 
Han trodde att han styrde tvn med Apple tv kontrollen men det var jag som hade den riktigt, Så jävla ägd!

Nu tvättar vi rent och gör listor hit och dit, ringer tryckerier och lägger på folk massa uppgifter som MÅSTE klaffa på bröllopsdagen.
Den enda jag inte får tag på är Moder natur. Hon håller sej okontaktbar och vill inte hinta om varken knoppar eller överblomning. Det blir som det blir. Gräs är ju åxå fint att dekorera med....


Ett par bilder från möhippan! Varför är den redan gjord????


Jenny "jag kan dansa flera timmar" Riddarlo, Sara och Frida.❤️

Koder


När han vill hjälpa till så kan han inte. När han kommer kunna så kommer han inte vilja.
Men han knäckte koden med skeden idag. Man ska alltså inte veva runt den häftigt i luften utan föra den mellan munnen och tallriken. Aha!  Har inte bestämt riktigt vilken hand som är bekvämast än dock.Går åxå fortfarande bra att doppa tallriken i filen och suga på den..

solhälsning

Lilleman bökar runt hör jag. Förkyld är han, snor i hela huvudet. Vi glömde ge han nässpray igår innan han la sej. När han knorrade till vid 23 tiden tyckte vi att vi var smarta och gav han nässpray innan han fikk flaskan. Det skulle vi inte gjort. Han blev tvärilsk och otröstlig i 40 min. Lesson learnd.


Bellas rum för några dagar sen. Nu är det liite mer ordning.

Idag hoppas vi vinden har vänt och sommaren är här för att stanna.