Dragit upp stolparna

Nu har vi pickat och packat klart och rullar söderut för sista gången på ett tag. 
Känns skitkonstigt och det har verkligen gått fort. Efter M fick jobb så drogs proppen ut och vi spolades med med hus och förskoleplats och nu till sist jobb till mej!!!!
Så himla kul!

Alla fina vänner har runnit ut och in i huset senaste veckan för att pussas och kramas hejdå. På ett tag iaf.❤️


Vår packmästare myser med trollen efter onsdagens slit. Sackosäcken var det som fanns kvar att klämma ihop sej på i vardagsrummet. Hjärterum och stjärterum ni vet.


Sigge försöker fly kaoset.


En av alla bubbelflaskor vi fått av fina människor. Denna kom från vår mäklare Jessica för att vi var såna utomordentliga kunder. Hon är åxå påväg ner till stan så då hoppas jag det finns tid för ett glas. Trevlig jänta!


För att förvirra lilleman ännu mer så avbröts packandet kort och "tårta" och paket dukades fram.
Mia kom förbi med barnen och vi sjöng å fikade. Sigge satt mest som ett frågetecken, när han inte applåderade förstås. Allt har varit mycket lurigt dom senaste dagarna.Nu kör vi vidare...🚛

Man får inte vilja resa men glömma att fara


Jag och söstra mi ska fixa naglarna innan bröllopet. Vill nog ha lite bling el nån färg på nån nagel. Får bli höger isåfall så d inte är med på närbilderna med ringarna. Ev är jag spraytanad och då har jag 2 bajsbruna klor istället för händer så då blir det inga närbilder, problem solved.

Fick supersnabba skor av M igår. Lite barfotakänsla. Får trumma igång dom nästa vecka.
För nu bär det av till Karlstad i dagarna 3 "-cause I have bills I gotta to pay"🎶

Inga avskedFörra lördagen satt Sue-Ellen och väntade på Åsa. Vi hade bokat dejt med drinx, go mat och surr.


också blev d såklart. Vår vänskap kommer definitivt att hålla även när vi flyttar. Vi har nämligen en relation där vi inte behöver höra av oss till varandra.