sunday funday!

Ett tivoli på gångavstånd är ju givet av vi besökte. Fikk hybris och funderade i 2 sekunder om vi skull åka till Liseberg men sansade oss.
Det blev Axels tivoli och Bellas första "riktiga" åktur. när vi va på Liseberg för 2 år sen åkte hon en grej som fikk avbrytas pga gråt. Jag märket det inte eftersom jag skrattade hysteriskt men killen som hade hand om karusellen var mer uppmärksam.
Iaf Bella har växt på sej och nu vill hon åka det mesta. Så nästa år blir det perfa med Liseberg.Sigge tog det mer piano och hade hand om food corner.
Det var bakluckeloppis och tävling i cykelorientering på samma ställe så det fanns nåt för alla. B.la närproducerade och ekologiska burgare som några försekomna gossar sålde från sin matvagn. Top notch!

lyckan är

att ha en syster som kan sätta sej på tåget och 1,5 timme senare är hon här. Med kusin och sällskap till en tråkig vab-vecka. Det va allt jag saknade när vi bodde uppe i Ö-vik. Köttfärssås och spagetti en tisdag tillsammans med en vän.❤️


Valet att flytta känns 110% rätt och ökar för varje månad vi bor här. Hoppas vi blir kvar läääääänge!

Inatt kom M hem efter säsongens första match (och vinst). Vi har knappt setts på hela veckan så ikväll blir det soffmys och white house.