godisdagenSitter på spinningen i god tid den här gången. Högg en drop-in biljett när det inte var tillräckligt med latmaskar som föll ifrån i tid.
nu blir det spinning 1 timme och sen löpning i ridhuset...
Annars en lugn lördag.
Jag och M kör lite GI nu och det har funkat i 2 veckor. Men idag är det "ätar dag".  Vi är inte så extrema åt nåt håll men idag blir det sötpotatis till pulled chicken burgare MED bröd. Och sen har vi ett guilty pleasure of choice. Jag har inte bestämt mej för pavlova eller chokladbollar än men M är torpedinställd på vikingchips.

Jag har piggat till mej lite det sista så vi kan faktiskt klämma en och annan rulle om kvällarna. Men tyvärr hittar vi sällan några guldkorn av Netflix 10 miljoner titlar. Det har gjorts mycket dritt.
Vi har tyvärr en ganska smal favoritgenre åxå. Politiska dramer a'la 13 days och the imitation game. Görs en bra sån film titt som tätt vart 10 år....

Idag ska Sigge få va ute och lufta sej. han älskar att vara ute och igår blev det bara en liten promenix.sunday, last day

Vi är uppe med tuppen som vanligt...

En härlig helg går mot sitt slut. Vi har haft otrolig tajming med vädret (att kunna avläsa en väderleksrapport har hjälpt).
I fredags var vi uppe i Tyrskogen som var nytt för oss alla. Och trots att vi glömde vagn till S tog vi oss runt utan problem i strålande sol. Dit kommer vi tillbaka.
På eftermiddag åkte vi in till stan och var på naturlekparken vid bibblan en sväng innan vi åkte hem för säsongens första grill och uppsättning av studsmattan. En kombo som är, om än en ung, tradition med kusinerna.  mycket för att Mi är så händig och kan hjälpa M på riktigt.
På kvällen halvkollade vi Modo-Leksand. Trodde ju Modo skulle ta det lätt när det väl gällde. Men vilken chock när det var över! Dom åkte verkligen ut. Svårt att fatta.
igår var det sämre väder så tempot på dagen blev lugnare. På eftermiddagen drog alla utom jag och S till badet och härjade. Vi 2 stannade hemma och vilade upp oss lite.
Nu ska vi snart sätta igång söndagsbrunchen här. Petter har tjatat om bacon sen han kom hit!