Sista dagen

Sista semesterdagen är kommen. Men supernöjd med vår semester! Det har varit lite av allt och det gick så bra att flänga runt dom första veckorna och sen vara hemma. Vi har träffat så många av våra nära och kära. Verkligen påfyllning om man ska vara klyschig..
Och även om det är lite obligatorisk jobbångest i luften så har vi mycket spännande på gång på jobbet så det känns kul att dra igång.
Sommarn är ju inte riktigt slut heller. Vi ska till Strömstad till helgen och starta upp hockeysäsongen. Det ska bli så kul att träffa alla igen och se vad det är för nya som joinar oss.
Och sen säjer vi hejdå till sommaren with a bang när Natalie och Daniel gifter sej!❤️❤️

Jenny checkade in på Casa de Viktoria i fredags och det gör inte sommarn sämre direkt.

sista semesterveckan!

I helgen var Josefin med familj här och härjade. Väldigt ostressade på nåt vis och allt löser sej. Så då fick vi ordning i kaoset.

Tänkte få en gruppbild på barnen men Sigge var den enda som ställde upp om Ingrid hade inget val. Söta är dom isf. Lite blev stor. Sigge ville hålla Ingrid hela tiden. Men kunde bara inte fatta hur hon kunde spotta ut nappen hela tiden..

Här är dom 2 "kompisarna". Dom flesta 2 åringar gillar inte varandra. Konkurrerande intressen. Gäller även dessa tu. Stutsade matta en stund, bråkade, åt melon, bråkade, kolla på tv, bråkade osv.
Men vi hoppas på en spirande vänskap med åren.

Den här delen av semestern tar vi emot i hemmet. Imorrn tror vi att Majja ramlar in här. Blir en super suprise för B!
Och i helgen tror jag Jenny dyker in. Allt är luddigt i semestertider. Vi tar det med jämnmod.