Nu ska julen kastas ut ut ut, maten den har redan kommit ut ut ut.

Hela vårt julfirande var så lyckat med ett mi dre lyckat men ändå effektivt avslut.


Vi sladdade in i sjuntorp och det dröjde ändå några timmar innan Bella fick den årliga julklänningen.
Tada! En 5 årings dröm.


22e åkte vi hem till Josefine och Henks nya hus för samkväm. Alla hade med sej jättegod mat och vi hade med ost för miljoner som vanligt när jag inte kan be om en mindre bit än charkuteristen visar. Hon tyckte allt hon sålde var såååå gott! En het kandidat till smitspridar SM som gick av stapeln några dar senare. Kanske hade hon  

sina talliga fingrar på allt smaskigt gått för långt. Vi återkommer till det.

Iaf, det vart julklappslek, glöggprovning och jamfest i ett rasande tempo så kvällen tog slut alldeles för fort.

Lånat bild från Sofia.

Den 23e firade vi hos Ms föräldrar, åxå med god mat. Vi åt upp på en nanosekund för sen var det julklappsutdelning. Vi fick b.la en gjutjärnsgryta som vi önskat oss (vuxet). Jag fikk en CK tröja, goa grejer från Rituals, Shepardtofflor (i leo såklart), skumpaglas från Gynning. . Nu har vi varsitt till nyår.

På julafton åkte vi hem till mamma och Leif. Vi var alla på samma plats för nästan första gången nånsin. Vi åt (god mat som jag inte riktigt vill kännas vid än.)och skrattade och umgicks. Det var julklappslek och ni kan se hur det gikk i kommentarerna under bilderna som jag igen lånat av Sofia utan lov.

Sen blev några lite trötta och vilade en smula. Innan vi skulle....jodå, äta igen. Kanske förberedde sej deras arma kroppar redan på det som komma skulle. För dessa oskyldiga små liv är 3 av 17 av totalt 20 personer som ett dygn senare på olika sätt blev av med julmaten i raketfart. Elias, Mi och Livia var först på eftermiddagen och sen föll vi som furor allihop. Vi fick in rapporter från hela kommun om hur släktingar vek under, gammel som ung. 
Men efter att vi gjort av med det mesta och skickat ut dom få överlevande för att köpa salta pinnar, cola och bananer är alla nu hyfsat redo för att fira nyår.
Fingers crossed!

Fallallallala la la la la!

Jullov och vi är påväg mot släkt och vänner! Det är farligt knökat i bagaget och barnen fikk ipaden efter 5 min. M pratar i telefon och jag hoppas att julgruppen som Bella vakar över med sina spralliga ben inte är mos när vi kommer fram.


Kan rekommendera alla att ta ledigt lite före jul, väldigt skönt att kunna längta och fixa i lugn och ro. Jag har aldrig gjort det förut men det blir nya grejen. I och med att M har business as usual på juldan så är det mysigt med tid innan.


Julfin! Sa att det vore roligt om hon hade nåt som matchade på sej.Dumdummelidumtdumt av mej och jag fikk pudla och säja till B att det spelar noll roll om det matchar bara man trivs. 


Nu är det första pitstoppet. Donken.😋

Bråda dagar

December är som december är. Vi bokar in massa roliga saker och sen när vi väl är här är det ett evinnerligt roddande för att få ihop det. Alla grejer vi gör är fortfarande roliga och härliga men man glömmer att boka in sjuka barn och extra jobb och då blir det lite snärjigt.


Jag och Bella kickade iaf igång december med att åka tillbaka till ö-vik där vi inte varit sen vi flyttade. Älskade människor som bor där. Men verkligen borta bra men hemma bäst!

Så körde vi på i veckan och Sigge blev lite hängig med feber på onsdag kväll så då vart vi hemma resten av veckan. 

Och ÄNTLIGEN i fredags knackade min Natalie på dörren.❤️ 
Vi myste på på fredagen och sen sladdade farmor och farfar in för att hänga med barnen, baka pepparkakshus och leka. Verkligen supersnällt att dom susar mellan trollis och Karlstad närsomhelst.❤️

Nu har vi precis vaknat och ska snart inte hotellfrukost.
Nästa vecka väntar Johan Glans (!!!) och julbord. In i kaklet!!!!

Skriv inläggstext