påsk

Igår var det äntligen dags för påskledighet. Bella hade packat sin väska själv (med lite support) så allt är mycket matchimatchy.Nu är jag nere hos Jenny i Götet och hänger. Vi smider planer och kollar tärnklänningar. 


Hemma i Majorna gjorde vi västsveriges godaste hamburgare och spelade mastermind. Ett parti som slutade med vinst för mej, ett senario blir mer frekvent med åren.


Ser ut som hon somnat, det har hon inte bara djup koncentration.

Idag är det påskafton och efter lunch ska vi åka mot trollis.
FBK förlorade igår så nu är tyvärr säsongen över för denna gång. Supertråkigt såklart och det kommer alltid lika abrupt oavsett när det är slut. Men som respektive är det skönt på ett vis åxå. En lugnare period börjar nu där vi inte behöver gå om varandra så mycket eller planera för att veckan ska gå ihop. 

Ikväll ska vi fira min lilla systeryster som fyllt 30 med spö i shuffelboard och bowling. 
En stor bonus är att M tar bilen och joinar oss resten av helgen. Så kul!!❤️

Glad Påsk!!🐣

Hemma bra men borta bäst!

Idag vart vi hemma för Bella har haft feber både lör, sön. Idag är hon piggelin dock så vi kör på imorrn. Kom iväg till bibblan och vart ute en sväng på eftermiddagen iaf. Sigge vaknade 05.23 imorse så jag känner mej färdig för bingen nu. Höll på å nicka till redan vid melliset. 
Sigge har börjat med ovet. Han är så sugen på välling så han vill komma i säng utan saga bums på stubinen. Några planer för att faktiskt lägga sej för kvällen har han däremot inte utan håller låda en god stund.

Bella älskar att cykla nu så vi är ute jämt. Hon som inte brukar va så pepp på att ta sej ut genom dörrn annars.

Annars så är vi mitt uppe i slutspelet vilket betyder match varannan dag. 
...nu tog min hjärna slut.
godnatt