vi rer oss

I helgen var syster med barn här och vi fikk träffa lite A för första gången.❤️
Det var fullt upp men vi fikk lite kvällar att chilla på iaf.

Jag har åkt på världens brakförkylning. Susar runt med ett litet apotek i väskan och försöker självheala mej fram till helgen. För då är det idel roligheter. Jag och barnen ska klippa navelsträngen över helgen efter att vi suttit ihop i 2 veckor (mer än vanligt). Min sister from another mister och jag ska ses över lite mat och många glas vin. Det var så länge sen, jag kommer knappt ihåg hur hon ser ut.
På lördag ska jag och moder jord till Ullared. Härligt ska det bli!
Men först har vi den här veckan med....allt...Kan inte tänka för allt snor. Nu ska jag lägga barnen och sen mej själv.

Så var det

I söndags var vi höstmarknad. Det var riktigt mysigt. Jag va sugen på att köpa både fat och muggar men det blev bara lite ost som jag och B tyckte var så god och lite hällekakor.
Men har vi tur och orkar så är det en liknande marknad i Mariebergsskogen samma helg som syrran och barnen kommer hit. Då kanske jag slår till.

Igår hade den här coolingen och storasystern fotografering på förskolan. Det hade jag helt glömt av så det var ingen nypressad skjorta på (i år heller..), men förbättring från förra året då dom inte var med alls...

Igår samlades vi ett gott gäng hemma hos Lisa. Vi åt och drack och pratade. Mycket trevligt med cykelavstånd hem. Konceptet ska utvecklas med både vinklubb och cykelfester. Igår hade vi ett runt vin och ett skarpt vin. Funderar på att börja hålla kurser...
Imorrn är det fredag med jobb och ridskola och förhoppningvis dejtnight. We for seeee.

Lång helg!

Igår nässlade jag, M och G in oss på Baron här i stan. Och opps, vi råkade stänga stället. Det var jättemysigt och bara sitta å prata och maten var topp, topp.

Idag kom hela Ms familj upp och vi åt oss igenom förmiddagen och sen iväg på match. FBK vann med 7-0 så det var idel muntra miner på vår bänk. Skrotarna var mycket nöjda över att ha just det här besöket och det blev lite ledsna miner när dom åkte nyss. Men nu har B och S parkerat framför tvn och strax är det nattning och jag ska åxå gå och lägga mej så fort klockan slår socialt acceptabelt för läggdags.

Ett litet fan i sin nya keps. Med "flyflan!"

Imorrn ska jag träna så får vi se om vi orkar ta oss iväg på höstmarknad på Alsters herrgård. Verkar mysigt men det är gött å va hemma åxå....

nattinatt