semester!!!

Nu tar vi ett kollektivt djupt andetag och tar lite semester.


Sliten är bara förnamnet som kanske syns. Fullt upp överallt. Men ingen fara på taket. Vi parerar väl och nu är det som sagt semester.

Vi ska iväg till Warszawa med Frida och Joel. Äntligen! Att vi inte har kommit iväg på en enda resa ihop under 32/31 år är ju för dåligt! Det ska bli så roligt! Vi ska äta gott, kamma till oss, dricka gott och kultivera oss. Kanske fysiskt tröttare men mentalt piggare är målet.
Skapa minnen och uppleva saker ihop! Viktigt viktigt!

❤❤❤

Tidig

Trodde mitt pass började 17.45 men det är 18.45...Tur det finns andra pass att välja på. Så nu sitter jag å grunnar lite i väntan på att kl ska bli 18 istället.

Mycket funderingar runt huset. Skulle så lite i pallkragarna idag så gjorde iordning dom (tror jag). Men hade inte rätt förpåsar hemma så blev bara lite Aster på prov i en kruka. Ska inhandla persilja och morötter tror jag blir bra att prova med. Annars blir det nog inte så mycket med rabatterna i år utan vi ser lite vad som redan finns istället. Så ska jag köpa stora utomhuskrukor och pedistaler att ha pelargoner på.

Igår invigde vi uterummet och grillsäsongen med lite kompisar på besök. Blev väldigt mysigt och vi satt länge och språkade. Lätt att trivas i det rummet alltså. Så härligt med infravärme åxå som förlänger säsongen.
Annars sliter M vidare i klädkammaren och det ser riktigt bra ut nu. Jag röjande av en bänk i köket men känns mest som vi flyttar från en plats till en annan.


Idag satt Sigge där och filurade.

Veckan som kommer blir det nog lite stillestånd. Mycket att göra på jobbet för både mej och M och packning inför Warszawa till helgen. Få ordning på all tvätt som ligger högar i alla alla rum så vi har nåt att packa blir väl prio.

Va hos frissan i onsdags och imorrn ska jag göra naglarna. Lite lyxigt.
Ska åxå få min dom hos tandläkaren efter 2 års frånvaro...får vi se hur det går.
Nu, jymping.

fem fine frökner

Skriv inläggstext 

Desse gardinerna passa ta mej tusan överallt! OCH dom kan ligga nerknycklade flytt efter flytt men skrynklar sej aldrig. Inte för inte dom går under epitetet "mammas fingardiner" och till och med ompalompisarna är rädda om dom.


Sitter i soffan och väntar på morgon-tv. Känns som förmiddagstv...jag vill ju ha mej lite till livs innan huset vaknar till, kl 8 är det ju fullt pådrag här och alla är hungriga.
Och då kommer vi sitta vid vårt nya matbord med stjärten på våra nya stolar.😍
Försöker trycka in så mycket träfärgat som möjligt för att få in mer liv i rummen. Det är väldigt mycket grått och vitt och det blir lätt lite kallt. Halvtrixigt att hitta en kombo med grått och trä/brunt som funkar men dår pinterest min bästa vän!

Igår va jag på aw med flickorna från jympingen. Vi satt och surrade på Drott och sen föreslog jag shuffleboard. Som vi alla behöver lite övning i.....


Det var jämt skägg i rundor men väldigt svajande i omgångarna vinst med 15-2 ena och förlust med 3-15 andra.