found it!

Skriv inläggstext 

Tror jag har hittat en tapet från Rusta till Sigges nya rum. Hur härlig!😍

Känns lite speciell men ändå hållbar över tid. Mycket men ändå lugn. 
Ska försöka kolla på den redan i veckan irl när jag visat den för M.
Nu är rummet han ska ha ljusrosa. Och det är inte för att han är kille som vi ska byta utan för att rosa är min sämsta färg. Ful i d flesta nyanser. Gammelrosa el "smutsrosa" är den enda sort som möjligen nån gång kan falla mej på läppen. Vill han ha hela rummet i chockrosa i framtiden så är det varsegod men fram till att han kommer till en ålder when he gives a shit så tar jag men friheten att invadera, med tex zeppelinare.

Dax att natta Sigge. Han är redan mycket bättre från öroninflammationen. Sov hela natten och en lång stund på dan. Bara när han bryter ihop lite väl lätt (är ju en dramaqueen i vanliga fall) som man märker att han inte är helt 100 än.
Får jag väl äta upp i natt nu då. Men se det mer som en minnesanteckning än en jinx.

Att man ska behöva tänka på allt!

Jag blir ju helt överväldigad av dåligt samvete just nu över kött man inte ska äta och kläder man inte ska bära, källsortering, konsumtion, importerade grönsaker och faan å hans moster.

Det är ju så inne me färska blommor och det bästa alla vet är färska blommor på bordet. Såå fräscht och det gör uppenbarligen folk glada. Men då läste jag att även detta påverkar miljön typ asamycket. Med alla transporter av blommor som vi inte har säsong på. Tulpaner tex (mina älskade tulpaner) importeras allt som oftast med flyg och det är ju väldigt onödig påverkan på miljön. 

Det är så jobbigt att behöva ta hänsyn och tänka på allt jämt. Det samhälleliga dåliga samvetet gnager i en allt som oftast.
Men det är faan det minsta vi kan göra när vi har det så bra som vi har det!
Bra påminnelse för mej åxå som vill skrota och köpa allt nytt till nya huset.


Konstigt man blir glad då. Dom är ju så fina. Ska försöka bli lika glad av en tall, jag lovar.

Les musikal

I onsdags var vi ett gäng på Les Miserables här i stan. Vi hade väldigt dåliga och utspridda plaster men det kom vi över rätt fort och föreställningen va le mangefik! Vilka pipor alla hade! Har gått som George i Seinfeld och nynnat på "Lady of the house, llalala" hela veckan.

Vi käkade på Baron innan och det var som vanligt så gott att jag hade ont i magen och knäppte upp byxorna resten av kvällen. 

Väldigt mysig teater. Som en stor pampig gammal teater i Paris som dom krympt och ställt i Karlstad. Ska hålla utkik efter vad den lokalen mer har att bjuda på.