Det var livat

I helgen gikk äntligen projekt Lena av stapeln. Allt var bra från början till slut!!Vi prata, prata, prata och piffade och åt och drack och prata, prata prata, såg på show, skrattade och prata, dansade, åt och prata.

Efter 32, 20 och 10 år finns det fortfarande så mycket att säja, skratta och gråta om tillsammans. Det är fantastiskt!

Du är fortfarande placerad i kö...

Ja d är väl det minsta! Att jag ska få va kvar i kön iaf. Ringer runt halva stan för att få en tid för halsprov på flickan B. Har självdiagnostiserat henne med streptokocker typ halsfluss men tyvärr tyvärr jättetyvärr hoppade jag över dom 7 åren som läkarstuderande och får inte skriva ut recept. Tråkigt för mej (och B) nu. Först vill vårdcentralen inte ens svara men sen klämde jag mej till slut fram och hinner knappt öppna mun innan hon vill hänvisa mej till en webdoktor för dom har så hög belastning . 

Och jag är inte svår så, det kan jag väl prova. Nån stackars läkare som sitter framför en skärm och ska försöka se hur B ser ut i halsen och bedöma hur hon mår. Spontant känns det lite skitsvårt. Jag ska dessutom först själv fylla i ett formulär med en personlig bedömning av mitt barn. Är hon öm på utsidan av halsen, vita prickar i halsen osv osv. 
So far so good. Om det inte vore för att det står på Dr Krys (yes) hemsida att dom inte kan bedöma åkommor med ont i halsen för det måste tas ett halsprov. Och det är svårt för att inte säja omöjligt via webben.

Jag är ju inte så orolig för B just. Det här ska väl gå över. Men de är ju rätt smittsamt och jag vill inte skicka henne till förskolan om nu febern ger med sej så hon smittar alla om bakterierna är kvar. 5e dan med feber känns åxå som det räcker.

Nu kom jag fram till vårdcentral nr 2. Rådet blev att åka till vårdcentral nr 1 om dom inte svarar i telefon, "så får dom lösa det där".

Ahhh, tack för "hjälpen".Lugna dagar

Vi har förhållandevis lugna dagar. M är hemma "mycket" och vi rullar på. B började på simskola förra helgen och hon är minst sagt pepp. Hon går BÅDE på simskola och ridskola nu. STORT! Hon ville gärna lära sej simma på riktigt med en gång. Hennes tanke är att man lär sej saker direkt bara nån ger en verktygen så går det av sej själv. Träna, nä det förstår hon inte riktigt.Härligt med fredag hörrni! Vi ska käka ceasarsallad och kolla på På spåret. Mysigt.

Imorrn ska vi creepa utanför ett hur vi ska kolla på på tisdag innan vi ska gå på en officiell visning. Och sen ska Alshammar på simskola igen.
Sen ska jag göra kolasås i mängd! Vart sjukt sugen hela veckan.

Kanske blir ett parti mastermind igen i väntan på drabbningen nästa helg. Bella vill ha ett svårt spel som hon inte kan...You got it!