midsommar

Barnen kom överens, vi kom överens, god mat och spel, ömsom sol ömsom regn. 


Tager vad man haver med krokar och inredning. It's a start
Damer i jumprar.❤
Ett mord, en snaps.

Efter helgen packade pappa och son ner sig för vidare färd mot Växjö. Jag och Bella sliter (jag, lätt apatisk) sista veckan på jobbet. Men vi har åxå passat på att susa ner på stan för lite shopping och ett restaurangbesök. Bella fick finjacka, bikini och en tejprulle som ser ut som en flamingo. Sen fikk hon feeling och ville ha världen. Jag fick be henne va tyst i 2 minuter annars skulle vi åka hem utan mat. Då va hon tyst och jag fikk köpt 2 krukor på Indiska, sen gikk vi och åt. Hon beställde (så uppenbart) en minipannkakstårta men åxå  högrevschili som hon slukade. Till det drack hon  en cola och 5 glas vatten. Den var bara lite vanligt stark tyckte hon...


sportar nya jackan. nöjd, nöjd, nöjd

Ett vardagsrum med lite karaktär arbetas frM. Ej klart än.


Luktar semester

Sommarn rullar på med väldigt mycket finväder faktiskt! Bella hade sommarfest förra veckan och det var en sån härlig kväll! Det är så goa föräldrar och barn som hänger med till förskoleklassen och Sigge får ha kvar Bs fina fröknar.

Som ytterligare ett tecken på att hon börjar bli stor fick hon sin första lösa tand dagen innan festen. Och på festen kom hon springande mellan fäbodarna me alla kompisarna i släptåg och tanden i handen.❤
Precis när vi skulle åka iväg på vår lilla semestertripp blev en till tand lös. Så nu vikas det som aldrig förr!

Igår kom vi hem från andra familjetrippen som gick av stapeln på Astrid Lindgrens värld. Vi hade väldigt smidigt boende i en storstuga på Vimmerby camping där vi bodde ihop men ändå isär. 

Vi gjorde parken på dagarna men på lördagen lämnade vi lite tidigare för att hinna med att bada och grilla på campingen med. Storkusinerna ville åka trampbåt också och det visade sej vara en aktivitet som uppskattades av alla inblandade. Vi som åkte med och dom som blev av med barnen runt grillen och köket..Vi blev små allihopa och fick se många roliga föreställningar. Barnen verkade tycka att Bröderna Lejonhjärta var bäst och ville gå dit alla dagar. Väldigt spännande med draken Katla och den sista striden. B vill läsa boken nu och jag vet att ja haft den men nu är jag osäker på om den finns kvar. Vi får ta oss till bibblan annars.


Sista dagen försökte B hjälpa polismakten så att de skulle kunna känna igen en skummis el tjuv. Visar sej att det är inte d lättaste att veta hur ett tjuv ser ut..

Hon (som hon sa) tog även ett rejält snack med piraterna att dom skulle släppa kapten långstrump men förhandlingarna gikk i stå när föreställningen började.

Jag tyckte som alltid att allsången var bäst med förtjusande Kling och Klang.

Vi tackar så mycket för den här upplevelsen!!!❤❤❤

Legolands lek osv

Vi fortsatte resan mot legoland och vädrets makter log mot oss.


Stugorna var så mysigt och barnen var så nöjda att äntligen vara iväg.


Sen var det 2 dagars maxade besök. Vi gjorde rockiemisstaget första dagen att jobba oss utifrån och in. Dag 2 gjorde vi tvärtom, smidigare även om d va mer folk på lördagen.

Vi kommer komma tillbaka när barnen är lite större iaf så dom får åka ännu mer.


Den här helgen packade vi om och gasade iväg mot kalas igen. Men först hälsade vi på i Strömlund och provade alldeles för mycket drinkar och spelade spel.


Alltid en hit med mynta i drinken!

På söndagen tog vi med Ms mormor på en utflykt till Hunneberg för lite natur och fika. Verkligen jättefint däruppe nu med alla smörblommor och konvaljer.


Igår va vi ute på gardisoch firade min farmor. Det är så härligt där ute! Barnen badade fast d blåste halv storm.


Är det idag eller 25 år sen?

Vi avslutar i Long med en vilsam nationaldag inna kortjobbveckan börjar.